NEDOVIĆ BAŠ NE MIRIŠE PANTERA! Košarkaš izdvojio 10 najboljih igrača, Kevin je mnogo loše kotiran - Izgleda da i nije neki evroligaš!

Autor:

Sport

06.09.2024

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hezonja je zlatna sredina.

NEDOVIĆ BAŠ NE MIRIŠE PANTERA! Košarkaš izdvojio 10 najboljih igrača, Kevin je mnogo loše kotiran - Izgleda da i nije neki evroligaš!

Foto: star sport

U nedavno održanom "Media day" Evrolige, Crvena zvezda je uzela učešće u raznim izazovima koje su im zadavali ljudi koji se bave društvenim mrežama. Jedan od zanimljivih momenata bio je kada je Nemanja Nedović dobio zadatak da rasporedi desetoricu najboljih igrača Evrolige na pozicije od 1. do 10. mesta, a da pritom nije znao ko će se sve pojaviti na ekranu.

Prvi kojeg je dobio da rasporedi bio je Mario Hezonja, a Nedović se opredelio da ga postavi na zlatnu sredinu, odnosno na peto mesto. Zatim se u ovu "igru" umešao Kendrik Nan, koji je završio kao šesti, dok je Edi Tavares dobio poverenje i bio postavljen na četvrto mesto od strane košarkaša Zvezde.

Na spisku se pojavio i Šejn Larkin, koji je prema mišljenju Nedovića treći najbolji igrač Evrolige, dok je dojučerašnji prvotimac Partizana, Kevin Panter, završio na sedmom mestu. Ispod njega su se našli Nikola Mirotić i Vejd Boldvin, dok je najslabije rangiran bio Najdžel Hejs na desetom mestu.

Prve dve pozicije su pripale Majku Džejmsu i Fakundu Kampacu, što je izazvalo veliko olakšanje Nedoviću kada su se pojavili na ekranu. Pogledajte u snimku Evrolige kako je Nedović rangirao sve košarkaše.

Ovaj "Media day" je bio prilika da se vidi kreativnost i razmišljanje igrača poput Nemanje Nedovića u nekim nekonvencionalnim situacijama, pružajući uvid u njihovu percepciju kolega iz Evrolige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading