NEKA NOVA BARSELONA! Katalonci ZGROMILI rivala, debitovao Panter! Evo kakav je UČINAK imao!

Autor:

Sport

01.09.2024

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji kapiten crno-belih zaigrao za španskog velikana.

NEKA NOVA BARSELONA! Katalonci ZGROMILI rivala, debitovao Panter! Evo kakav je UČINAK imao!

Foto: Printscreen/Twitter

Kevin Panter

Košarkaši Barselone odigrali su prvu pripremnu utakmicu za sezonu 2024/25 i predstavili novu ekipu više nego brutalno.

Novi trener, Đoan Penjaroja, vodio je sastav iz Katalonije do ubedljive pobede protiv Peking Daksa - 99:57, a debitovala su i letošnja pojačanja, među kojima se našao i doskorašnji kapiten Partizana, Kevin Panter.

Bivši ljubimac grobara je utakmicu završio sa 10 poena, uz po dve uhvaćene lopte i asistencije, za nešto manje od 15 minuta provedenih na parketu (3/5 za dva i 1/4 za tri).

 

 

Najefikasniji u pobedničkom timu su bili “starosedeoci” Aleks Abrines sa 14 i Vili Ernangomez sa 13 poena, ali su pored Pantera, dobar utisak ostavile i druge novajlije.

Jusufa Fal je bio nadomak dvocifrenog učinka sa osam poena i devet skokova, sjajan je bio i Džastin Anderson koji je brojao do 12, dok je Čimezi Metu, uz pet poena, uhvatio i tri skoka. Huan Nunjez je pokazao svestranost sa četiri poena, šest asistencija i četiri uhvaćene lopte.

Posle razočaravajućeg izdanja u prošlom ciklusu Evrolige, Barselona želi da u narednoj sezoni ostavi mnogo bolji utisak, sa potpuno novim igračkim kadrom, u kome se mnogo očekuje i od Kevina Pantera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading