BUKERI PRERANO PROCENILI?! Crvena zvezda i Partizan idu u plej-of, a evo kakve su in ŠANSE!

Autor:

Sport

01.09.2024

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velike ambicije!

BUKERI PRERANO PROCENILI?! Crvena zvezda i Partizan idu u plej-of, a evo kakve su in ŠANSE!

Foto: Starsport

Dok se košarkaški timovi Crvene zvezde i Partizana pripremaju za novu sezonu, kladionice već iznose svoje procene o šansama za titulu svih timova. Prema njihovim prognozama, Partizan i Crvena zvezda se nalaze na devetom, odnosno desetom mestu, gotovo sigurno obezbeđujući ulazak u plej-of.

Zvanični prvak Evrope, ekipa Panatinaikosa, prema kladionicama je prvi favorit za titulu sa kvotom 3,5. Njihov tim je dodatno pojačan dolaskom Lorenca Brauna i centra Omara Jurtsevena, a samo je Luka Vildoza napustio ekipu. Ovo ukazuje na ambicije da se uspostavi dominacija u Evropi.

Real Madrid, čiji se dolazak nove sezone takođe očekuje, nalazi se na drugom mestu sa kvotom 4. Ekipa je pretrpela značajne promene u rosteru, ali se pojačala dolaskom nekoliko novih igrača.

Olimpijakos je treći favorit sa kvotom 5, a doveo je najveće pojačanje - MVP-a od pre dve godine, Sašu Vezenkova. Osim toga, stigli su i Tajler Dorsi i Kinan Evans, ali će Evans propustiti prvi deo sezone zbog povrede.

Nakon prva tri favorita, slede Fenerbahče, Monako i Barselona, sa kvotama od 7, 8 i 9, redom. Svi ovi timovi su se pojačali dolaskom novih igrača, a očekuje se da će biti u užem krugu kandidata za titulu i plasman na Fajnal-for.

Partizan se, prema prvim prognozama, nalazi na devetom mestu sa kvotom 25, dok je Crvena zvezda na desetom mestu sa kvotom 28. Oba tima su pretrpela značajne promene u sastavu, ali su se i pojačali dolaskom novih igrača.

Ostatak konkurencije, prema prognozama kladionica, trenutno zaostaje kvalitetom za vodećim timovima. Virtus se nalazi na 11. mestu sa kvotom 40, Makabi i Baskonija dele 12. mesto sa kvotom 50, dok se Bajern nalazi na 14. mestu sa kvotom 66.

Konačne kvote za titulu prvaka Evrope su:

1. Panatinaikos 3,5
2. Real Madrid 4
3. Olimpijakos 5
4. Fenerbahče 7
5. Monako 8
6. Barselona 9
7. Efes 18
8. Armani 22
9. Partizan 25
10. Crvena zvezda 28
11. Virtus 40
12. Makabi 50
13. Baskonija 50
14. Bajern 66
15. Žalgiris 100
16. Pariz 100
17. Asvel 250
18. Alba 250

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading