I KADA NE IGRA OSVAJA TROFEJE! Jokićevi konji IZDOMINIRALI na trkama! Jedan završio PRVI, a drugi...

Autor:

Sport

01.09.2024

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji igrač Denvera ima razloga za zadovoljstvo.

I KADA NE IGRA OSVAJA TROFEJE! Jokićevi konji IZDOMINIRALI na trkama! Jedan završio PRVI, a drugi...

Foto: youtube.com/AgroTV Srbija

Aktuelni MVP NBA lige, Nikola Jokić, nije samo poznat po svojim izvanrednim košarkaškim veštinama, već i kao strastveni ljubitelj konjičkog sporta. Njegova štala "Drim Kečer" je ponovo ostvarila veliki uspeh na 61. Ljubičevskim konjičkim igrama u Požarevcu, osvojivši prvo i treće mesto.

Na trci "Knez Mihailo" je pobedu odnela konjica Ejmi Del Duomo, u vlasništvu Nikole Jokića, a trenira je Vladimir Pribić. Jahanje je obavio Nemanja Vukosavljev, postavši deo ovog trijumfa. Ovo značajno priznanje dodatno ističe kvalitet i uspeh štale "Drim Kečer" na domaćoj konjičkoj sceni.

Pored pobedničke konjice, još jedan konj iz štale Nikole Jokića, Breno Laumar, postigao je izuzetan rezultat zauzevši treće mesto na trci "Knez Mihailo". Ovaj konj je takođe pod trenerskom palicom Vladimira Pribića, dok je vožnju obavio trenerov vozač. Ovaj uspeh dodatno potvrđuje kvalitet i konstantan rad "Drim Kečer" štale.

Foto: Republika.rs

Nikola Jokić


Nikola Jokić je još jednom demonstrirao svoju strast prema konjičkom sportu i dokazao da je uspeh štale "Drim Kečer" rezultat predanog rada i posvećenosti celog tima koji je uključen u ovaj projekat. Ovaj uspeh je još jedan dokaz da Jokić nije samo dominantna figura na košarkaškom terenu, već i u svetu konjičkog sporta.

Podsetimo, Somborac je bio ubedljivo najbolji pojedinac u košarkaškoj reprezentaciji Srbije, koja se ovog leta na Olimpijskim igrama u Parizu okitila bronzanom medaljom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading