ŠTA ČEKA VEČITE DO STARTA SEZONE? Poznati prvi RIVALI Zvezde i Partizana u kontrolnim mečevima!

Autor:

Sport

27.08.2024

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najtrofejniji srpski klubovi imaće jake provere.

ŠTA ČEKA VEČITE DO STARTA SEZONE? Poznati prvi RIVALI Zvezde i Partizana u kontrolnim mečevima!

Foto: Starsport

Košarkaški klubovi Crvena zvezda i Partizan intenzivno se pripremaju za novu sezonu, a deo tih priprema su i niz prijateljskih utakmica koje će odigrati kako bi se što bolje pripremili za nadolazeće takmičarske izazove.

Tim sa Malog Kalemegdana će prvo odmeriti snage na Palama, sa ekipom Jahorine u Republici Srpskoj, a zatim će se suočiti sa abaligašem Igokeom i Hapoelom iz Tel Aviva. Posebno zanimljivo će biti videti kako će se crveno-beli snaći protiv Olimpijakosa, a naročito se ističe utakmica sa Panatinaikosom na kojoj se očekuje impresivna poseta od čak 35.000 navijača.

S druge strane, ekipa Partizana, pod vođstvom Željka Obradovića, takođe ima zanimljiv raspored pripremnih utakmica. Nakon duela sa Igokeom, pripreme će nastaviti na turnirima koji se održavaju na Siciliji i u Atini, a posebno se ističe utakmica protiv Panatinaikosa koja će privući veliku pažnju javnosti.

Foto: Starsport

Dejan Davidovac i Balša Koprivica u duelu

Kada je reč o takmičarskom delu sezone, Crvena zvezda će otvoriti sezonu duelom protiv Dubaija u "Koka kola" areni, a u Evroligi ih očekuje izazovna utakmica protiv novajlije, Pariza. Nasuprot večitom rivalu, Partizan će započeti novu sezonu AdmiralBet ABA lige protiv Borca iz Čačka, dok ih u najelitnijem klupskom evropskom takmičenju čeka okršaj sa ekipom Baskonije. Navijači Zvezde i Partizana sigurno sa nestrpljenjem očekuju početak nove sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading