NANELI IZGOVORIO SAMO JEDNU REČ! Ponovo se oglasio o incidentu sa Stefanom Lazarevićem! (VIDEO)

Autor:

Sport

31.08.2024

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sukob između Nanelija i Lazarevića dogodio se tokom druge utakmice finalne serije ABA lige.

NANELI IZGOVORIO SAMO JEDNU REČ! Ponovo se oglasio o incidentu sa Stefanom Lazarevićem! (VIDEO)

Foto: Starsport

Incident koji se dogodio na kraju prošle sezone između košarkaša Crvene zvezde i Partizana, Stefana Lazarevića i Džejmsa Nanelija, i dalje izaziva veliku pažnju javnosti. Nedavno se Naneli ponovo oglasio na društvenoj mreži X, deleći video u kome njegov bivši saigrač iz Partizana, Džejlen Smit, objašnjava šta se zapravo desilo. Smit je u jednom intervjuu izneo svoju verziju događaja, tvrdeći da je Lazarević prvi napao Nanelija, te da se Naneli samo branio. Na to je Naneli reagovao jednom rečju - "Istina".


Sukob između Nanelija i Lazarevića dogodio se tokom druge utakmice finalne serije ABA lige, a vrhunac je dostigao u hodnicima "Arene" uoči treće utakmice. Trener Partizana, Željko Obradović, reagovao je odstranivši Nanelija iz tima, a nedavno su se crno-beli i zvanično oprostili od Amerikanca. Naneli se u više navrata oglasio na društvenim mrežama, tvrdeći da se samo branio, što je dodatno podstaklo polemike i rasprave među navijačima i ljubiteljima košarke.

Ovaj incident i dalje izaziva burne reakcije javnosti, koja je podeljena oko toga ko je bio inicijator sukoba i da li je Naneli zaista samo pokušavao da se odbrani. Izjave Nanelija i njegovih bivših saigrača samo su dodatno uznemirile javnost i pokrenule lavinu komentara na društvenim mrežama i sportskim forumima. Mnogi su izrazili svoje mišljenje o celom slučaju, dok su drugi isticali potrebu za temeljnim istraživanjem i utvrđivanjem istine.

Iako je prošlo nekoliko meseci od ovog incidenta, on i dalje ostaje aktuelan i izaziva veliku pažnju javnosti. Nanelijeve reakcije na društvenim mrežama dodatno produbljuju misteriju oko celog događaja, dok javnost i dalje željno iščekuje nove informacije i razrešenje ove kontroverze.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading