ŠOKANTNO! NA OVAKO NEŠTO NISMO NAVIKLI! Cibona će imati dva trenera

Autor:

Sport

28.08.2024

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je definitivno nešto što se jako retko viđa u svetu košarke.

ŠOKANTNO! NA OVAKO NEŠTO NISMO NAVIKLI! Cibona će imati dva trenera

Foto: printskrin/vikipedia

Odavno Cibona nije u vrhunskoj formi, ali za narednu sezonu priprema nešto neviđeno. Čelnici ovog nekadašnjeg evropskog prvaka odlučili su da ekipu vode dva trenera, po jedan za svako takmičenje u kojem učestvuju.

Nekada najveća sila hrvatske ali i balkanske košarke osvojila je samo dve domaće titule u proteklih jedanaest godina, što je za tim takvog renomea neoprostiv rezultat.


Na klupi Cibone u regionalnoj ABA ligi će sedeti Kris Tomas, a prema informacijama "Sportskih novosti", investitori su ga gurali na to mesto. Tomas ne može da dobije licencu za domaće prvenstvo pošto u karijeri nije osvojio nijedan trofej, a dosada je vodio ekipe Zlatoroga, a radio je još u Maleziji, Portoriku i Japanu.

Ekipu u šampionatu Hrvatske će voditi Bariša Krasić, dugogodišnji pomoćnik u Ciboni koji je sa ekipom prošao celokupan pripremni period.
Republika

Foto: AdmiralBet ABA liga

 

Ovo je definitivno nešto što se jako retko viđa u svetu košarke i ostaje da se vidi kako će ova odluka uticati na rezultate ekipe. Ipak, nije tajna da su ovo neobične okolnosti za jedan sportski tim.


U ekipi se trenutno nalaze Krešimir Radovčić, Ivan Perasović, Domagoj Vuković, Sven Smajlagić, Filip Bundović, Toni Ročak, Luka Skorić, Vigo Bart, kao i juniori Borna Katanović, Josip Pavković i Bruno Bubal.

Ostaje da vidimo kako će se ova neobična situacija odraziti na rezultate Cibone u narednoj sezoni. Svakako, ovo će biti tema o kojoj će se dosta pričati u narednom periodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading