OVO ĆE ZANIMATI SVE NAVIJAČE PARTIZANA! Oglasio se Ostoja Mijailović!

Autor:

Sport

30.08.2024

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik crno-belih uputio moćnu poruku.

OVO ĆE ZANIMATI SVE NAVIJAČE PARTIZANA! Oglasio se Ostoja Mijailović!

Foto: Starsport

Partizan je nedavno ostao i bez Bruna Kabokla, pošto je brazilski reprezentativac odlučio da karijeru nastavi u Hapoelu iz Jerusalima.

To je potvrdio i predsednik kluba iz Humske, Ostoja Mijailović, koji se oglasio putem društvenih mreža i potvrdio transfer iskusnog centra.

Prvi čovek srpskog i regionalnog vicešampiona je naglasio da će crno-beli od transfera Bruna Kabokla, na ime njegovog obeštećenja, zaraditi čak 600.000 evra, dok je tom prilikom otkrio i to da je Partizan ponovo pokazao kako utiče na karijere neafirmisanih košarkaša.

 

 

- Danas je još jednom dokazano kako Partizan utiče na karijere igrača iz celog sveta koji posle nas neretko potpisuju unosnije ugovore. Hapoel će na ime obeštećnja za Bruna Kabokla platiti 600.000 evra što je dobar posao za nas i donosi nam sigurnost i stabilniji budžet u sezoni - napisao je Mijailović.

Bruno Kaboklo je u redove Partizana stigao iz bundesligaša Ulma, a tokom igranja pod komandom Željka Obradovića stekao je afirmaciju i ostavio sjajan utisak u dresu brazilske košarkaške reprezentacije.

Tokom karijere, branio je boje NBA ligaša - Toronto Reptorsa, Memfis Grizlisa, Hjuston Roketsa, francuskog Limoža, brazilskog Sao Paula i Siudad Meksika, pre dolaska u tabor nemačkog tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading