DOBAR START PARTIZANA: Oslabljeni crno-beli pobedom počeli pripreme!

Autor:

Sport

28.08.2024

19:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igokea pala u drugom poluvremenu

DOBAR START PARTIZANA: Oslabljeni crno-beli pobedom počeli pripreme!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana su na uspešan način započeli pripreme, pošto su u prvom meču pred novu sezonu savladali Igokeu sa 85:68 (24:22, 19:17, 22:16, 20:13).

Crno-beli su ostvarili ubedljiv trijumf u meču koji je odigran "iza zatvorenih vrata" u maloj sali Beogradske arene. Željko Obradović na ovom meču nije mogao da računa na olimpijce - Karlika Džonsa, Frenka Nilikinu, Ajzaka Bongu, Vanju Marinkovića i Ajzeu Majka, te uzimajući to u obzir, ovo je sjajan početak za Partizan.

Najefikasniji u ekipi crno-belih bio je Brendon Dejvis sa 17 poena, dok su ga pratili Ife Lundberg i Tajrik Džons sa po 14 poena, kao i Mario Nakić sa 10 poena. Takođe, Vašington je upisao devet, Braun osam, a Pokuševski sedam poena. Na strani Igokee, najviše poena postigli su Brajs Džons sa 17 poena, Terel Karter sa 14, i Marko Jeremić sa 12 poena.

Dobru igru je prikazao i tim iz Laktaša koji je pokazao da se na njega može ozbiljno računati u novoj sezoni u regionu. Ipak, nisu imali snage da ispariraju "parnom valjku" i u drugom poluvremenu.

Ove impresivne pojedinačne statistike igrača ukazuju na potencijalnu snagu koju će Partizan imati u narednoj sezoni, posebno kada je reč poenterskom učinku.

Podsetimo, izabranici Željka Obradovića će, posle svih provera najpre odigrati generalku sa Panatinaikosom pred više od 30 hiljada navijača, a onda odmeriti snage sa čačanskim Borcem u AdmiralBet ABA ligi 20. septembra, te potom započeti takmičenje u Evroligi 3. oktobra protiv Baskonije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading