SMAILAGIĆA ŽENA ODVELA IZ PARTIZANA?! U celu priču umešan i ljubimac grobara!

Autor:

Sport

27.08.2024

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Pričao sam sa Trinkijem, a žena mi je rekla..."

SMAILAGIĆA ŽENA ODVELA IZ PARTIZANA?! U celu priču umešan i ljubimac grobara!

Foto: X/Printscreen

Košarkaški klub Partizan prošao je kroz temeljne promene u svom timu pred nadolazeću sezonu, zadržavajući samo mladog Balšu Koprivicu u svojim redovima. Odlazak velikog broja igrača, među kojima se našao i Alen Smailagić, bio je neizbežan, a centar je potpisao ugovor sa Žalgirisom, gde će nastaviti svoju karijeru u Evroligi. U intervjuu za "BasketNews", bivši igrač crno-belih je otkrio detalje koji su presudili u izboru njegove nove sredine.

U šaljivom tonu, Smailagić je opisao razgovor sa trenerom ekipe iz Kaunasa, bivšim trenerom Partizana, Andreom Trinkijerijem. Italijan mu je, nakon venčanja, poručio nekoliko zanimljivih reči.

- Da budem iskren, par dana pre venčanja pričao sam sa Trinkijem. Prve reči koje mi je rekao bile su "Srećna žena, srećan život". Onda je ona rekla "Potpiši za Žalgiris bez obzira na sve". Bilo je zabavno - otkrio je Smailagić.

Krajem juna, Alen Smailagić stupio je u brak sa prelepom plavušom Asijom Mumdžić, što je bio jedan od značajnih događaja u njegovom životu. Ovaj lični momenat sigurno će imati uticaja na njegovu karijeru i život van terena.

Podsetimo, Smailagić je na venčanju priredio žurku za pamćenje, na kojoj su se okupili i njegovi saigrači iz Partizana. Na proslavi se moglo čuti taktove pesama Emine Jahović, ali i poznate numere "Freed from desire" koja je postala svojevrsni hit među sportistima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading