BORIŠA SE VRAĆA NA TEREN! Heroj nacije se u potpunosti vratio košarci!

Autor:

Sport

28.08.2024

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najlepša vest za sve ljubitelje košarke.

BORIŠA SE VRAĆA NA TEREN! Heroj nacije se u potpunosti vratio košarci!

Foto: Starsport

Reprezentativac Srbije, Boriša Simanić, koji je pretrpeo strašnu povredu igrajući za nacionalni tim na Mundobasketu 2023. godine, napokon se vraća treninzima. Vest o njegovom povratku na teren preneo je "Meridian sport", otkrivajući da je Simanić dobio priliku da trenira sa ekipom Igokee, što predstavlja prvi korak ka povratku na košarkaške terene.

Boriša Simanić je doživeo strašnu povredu tokom nastupa za reprezentaciju Srbije na Mundobasketu 2023. godine, gde je izgubio bubreg i bio u životnoj opasnosti. Ipak, svojom neizmernom voljom i upornošću, uspeo je da se potpuno oporavi i sada ima veliku želju da se vrati košarci.

Igokea je pružila priliku Simaniću da trenira sa njihovim timom, a nakon detaljne procene njegovog stanja, odlučiće se da li će im se pridružiti kao igrač ove sezone. Za Borišu ovo predstavlja veliki korak napred, a za njega i njegove navijače, ovo je sjajna vest koja budi nadu u njegov povratak na teren.

Republika

Foto: Republika.rs

Kako je Boriša izgledao nakon kobne nesreće

Svi ljubitelji košarke i navijači Boriše Simanića s nestrpljenjem i nadom iščekuju njegov povratak na teren. Nadaju se da će se uskoro ponovo videti sa svojim drugovima iz reprezentacije na balkonu. Postoji velika nada da će Simanić biti spreman za povratak na teren posle Evropskog prvenstva 2025. godine.


Ovaj povratak Boriše Simanića na teren predstavlja inspirativnu priču o snazi volje i odlučnosti da se prevaziđu životne prepreke. Svi mu želimo brz oporavak i uspešan povratak na teren, gde će ponovo moći da pokaže svoj talenat i doprinosi svojoj ekipi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading