"NOVI DOM, BRATE": Grobari u ekstazi - Amarikanac potvrdio dolazak u Partizan!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

31.07.2024

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Objavom na društvenoj mreži postao je ljubimac armije navijača.

"NOVI DOM, BRATE": Grobari u ekstazi - Amarikanac potvrdio dolazak u Partizan!

Foto: Starsport

Grobari

Američki košarkaš Duan Vašington postao je novi član Partizana, što je sam potvrdio putem svog Instagram naloga.

Danima unazad se spekulisalo o Vašingtonovom dolasku u crno-bele redove, ali sada je i sam košarkaš potvrdio da će u predstojećoj sezoni nositi crno-beli dres čime je trener Željko Obradović dobio vrhunsko pojačanje u pokušaju da tokom predstojeće sezone stigne do trofeja koje je večiti rival prigrlio u prethodnoj takmičarskoj godini.

Duan Vašington je do sada igrao u NBA ligi za timove Indijane i Finiksa, dok je prošle sezone bio na "dvosmernom" ugovoru u Niksima. Ovaj dvadesetčetvorogodišnji košarkaš je ostavio veoma pozitivan utisak tokom svog nastupa u razvojnoj ligi, te se sada prvi put u karijeri upušta u evropsko košarkaško takmičenje.

Iako izraziti šuter, Vašington je pokazao da se može snaći i kao plejmejker, a očekuje se da će potpisati dvogodišnji ugovor sa Partizanom. Ovo jasno pokazuje da će crno-beli imati strpljenja za razvoj njegovih veština i prilagođavanje evropskom stilu košarke.

 

 

Rođen u Frankfurtu, Duan Vašington dolazi iz košarkaške porodice, budući da mu je otac nastupao u Bundesligi, dok mu je ujak Derek Fišer, petostruki NBA šampion. Ovo porodično poreklo svakako će dodatno zainteresovati ljubitelje košarke za novog člana Partizana.

Duan Vašington je definitivno ime koje će privući pažnju navijača Partizana i ljubitelja košarke širom sveta. Sa nestrpljenjem se očekuje njegov debi u dresu crno-belih, dok će se ljubitelji košarke sigurno radovati njegovim budućim uspesima u novom okruženju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading