PARTIZAN ORGANIZUJE PRIPREMNI TURNIR: Evo kada će navijači videti nova pojačanja na delu!

Autor:

Sport

28.08.2024

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli tada kreću sa pripremama za novu sezonu!

PARTIZAN ORGANIZUJE PRIPREMNI TURNIR: Evo kada će navijači videti nova pojačanja na delu!

Foto: Starsport

Košarkaški klub Partizan aktivno se priprema za predstojeću sezonu, a deo tih priprema biće i učešće na pripremnom turniru u Beogradu od 13. do 15. septembra. Kako je potvrđeno Tanjugu, Partizan će biti domaćin ovog turnira na kom će ugostiti ekipu Pariza, koja će debitovati u Evroligi, kao i atinski AEK. Ovo će biti odlična prilika za crno-bele da se dodatno izmere pred start nove sezone, a istovremeno i da se pokažu pred domaćom publikom.

Foto: Starsport

KK Partizan

Pre učešća na turniru u Beogradu, Partizan će imati priliku da se dodatno pripremi kroz mečeve na Siciliji. Tako će beogradski klub 7. i 8. septembra igrati u polufinalu protiv Dertona basketa, a dan kasnije protiv Trapani Šarksa ili Golden Kingsa. Ovi mečevi će biti prilika za trenera i igrače da testiraju svoju formu i taktiku pre zvaničnog početka sezone.

Nakon beogradskog turnira, Partizan će se uputiti u Atinu gde će imati generalnu probu za start sezone. Tamo će 22. septembra odmeriti snage sa Panatinaikosom, a dan kasnije protiv Efesa ili Makabija. Ovi mečevi će biti posebno važni kako bi se ekipa što bolje pripremila za izazove koji ih očekuju u narednom periodu.

Ključno je napomenuti da će ovi pripremni mečevi biti prilika za navijače da vide kako se ekipa priprema za predstojeću sezonu, te se očekuje veliko interesovanje i podrška sa tribina. Sve u svemu, uzbuđenje raste kako se sezona sve više približava, a navijači sa nestrpljenjem iščekuju nove izazove koje će njihov omiljeni klub imati priliku da savlada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading