BOMBA! Bivši košarkaš Partizana dolazi kod Monekea u Baskoniju!

Autor:

Sport

27.08.2024

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski tim naredna destinacija za srpskog reprezentativca.

BOMBA! Bivši košarkaš Partizana dolazi kod Monekea u Baskoniju!

Foto: Starsport

Doskorašnji košarkaš Partizana, Ognjen Jaramaz, potpisao je ugovor sa španskim timom Baskonija, što znači da će u narednoj sezoni imati priliku da zaigra u prestižnoj Evroligi. Ovaj transfer predstavlja značajan korak napred u karijeri mladog talentovanog igrača, te je izazvao veliko interesovanje među ljubiteljima košarke.

Foto: Starsport

Ognjen Jaramaz

Ognjen Jaramaz, rođen 1995. godine, svoje prve košarkaške korake napravio je u mlađim kategorijama Mege, da bi kasnije stekao priliku da zaigra i za Partizan. Njegov izuzetan talenat i angažovanje na terenu brzo su privukli pažnju ljubitelja košarke, kao i skauta renomiranih evropskih klubova. Takođe, igraće sa košarkašem koji se dovodio u vezu sa crno-belima, Čimom Monekeom.

Foto: Starsport

Čima Moneke

Potpisivanje ugovora sa Baskonijom predstavlja veliki korak napred za Jaramaza, s obzirom na to da će dobiti priliku da se takmiči u jednom od najjačih evropskih takmičenja, Evroligi. Ovo je prilika koju mnogi mladi košarkaši samo sanjaju, a za Jaramaza predstavlja ostvarenje dugogodišnjeg rada i truda.

Jaramaz je svojim talentom i radom zaslužio priliku da zaigra u Evroligi, a transfer u Baskoniju otvara nove perspektive za dalji razvoj njegove karijere. Svi ljubitelji košarke sa nestrpljenjem očekuju njegov debi u ovom prestižnom takmičenju i nadaju se da će nastaviti da ostvaruje uspehe na evropskoj košarkaškoj sceni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading