KO DA NISAM NI ODLAZIO IZ ZVEZDE! Dobrićeve reči raduju sve delije: Atmosfera u timu JE FENOMENALNA!

Autor:

Sport

27.08.2024

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Nemamo problema i možemo dobro da radimo"

KO DA NISAM NI ODLAZIO IZ ZVEZDE! Dobrićeve reči raduju sve delije: Atmosfera u timu JE FENOMENALNA!

Foto: Starsport

Ognjen Dobrić

Košarkaši Crvene zvezde nastavili su sa intenzivnim pripremama pred sezonu po povratku iz Stare Pazove. Ognjen Dobrić se među poslednjima pridružio ekipi posle produženog odmora, ali ističe da se oseća kao da nije ni odlazio.

- Imam osećaj kao da nisam ni odlazio. Prihvatili su me dobro jer su to sve moji ljudi. Šta da pričam, znam sve ovde, celu ekipu, svi novi su se brzo uklopili - počeo je Dobrić.

On je jedan od domaćih igrača koji "osećaju" klub, ali tvrdi da su se svi sjajno uklopili.

- Pre svega, mislim da je atmosfera fenomenalna i da je to odlična baza svega. Da se gradi timski duh, a to može da pomogne i u nekom nedostatku kvaliteta. Mislim da sve ide u pravom pravcu - rekao je popularni "Kobra" i dodao:

- Hvala Bogu svi smo zdravi. Nemamo problema i možemo dobro da radimo. Imamo dovoljno vremena pre prve utakmice, nekih 20-ak dana što mislim da je dovoljno da se izgradi identitet i da ličimo na ekipu od početka i budemo bolji kako sezona bude odmicala.

Celo leto je bio zauzet, a na kraju je dobio i zasluženi doček u svom Mladenovcu.

- Lepo je, jeste naporno psihički i fizički, ali je lepo. I iz Pariza i u Zvezdu se vraćam sa osmehom na licu. Ne mogu da kažem ništa ružno, znači sve je pozitivno bilo ovog leta - dodao je novi/stari igrač Zvezde.

Da li je bilo ikakvog vremena za tatu da se posveti porodici?

- Tokom leta nisam imao vremena toliko, pripreme sa reprezentacijom, pa turnir u Parizu, pa sam posle toga imao možda 10-ak dana odmora koje sam proveo sa porodicom. Dobro je što smo u Beogradu, jer smo bili ovde i pre nego što sam otišao u Bolonju, tako da znamo sve ovde i dosta nam je lakše, uživamo - rekao je Dobrić i za kraj poručio:

- K'o da nisam ni odlazio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading