NEBOJŠA ČOVIĆ POSETIO KOŠARKAŠE ZVEZDE! "Ovo je temelj za ono što sledi"!

Autor:

Sport

21.08.2024

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli se pripremaju u Staroj Pazovi.

NEBOJŠA ČOVIĆ POSETIO KOŠARKAŠE ZVEZDE! "Ovo je temelj za ono što sledi"!

Foto: KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde od ponedeljka su u Staroj Pazovi gde se vredno pripremaju za novu sezonu.

Prva faza kojom je praktično otvorena nova takmičarska sezona 2024-2025će biti odrađena u bazi FSS u kojoj naš tim ima izvanredne uslove za rad, trajaće do nedelje, a igrači vredno rade dva puta dnevno pod nadžorom prvog trenera Janisa Sferopulosa i stručnog štaba crveno belih.

Od srede ekipa će biti kompletna, jer se timu pridružuju i Ognjen Dobrić i Dejan Davidovac

koji su dobili nekoliko dana odmora nakon nastupa na OI u Parizu i osvajanja bronzane medalje u Francuskoj.
Republika

Foto: KK Crvena zvezda

 

Ekipu je posetio i predsednik kluba Nebojša Čović koji se u razgovoru sa trenerom Sferopulosom i igračima informisao o toku priprema i uslovima koje tim ima u Staroj Pazovi, i takođe upoznao sa najnovijim pojačanjima srpskog i regionalnog šampiona - Ajzeoom Kenanom, Kodijem Milerom Mekintakerom, Majkom Daumom:

- Kao što znate počele su pripreme našeg tima u Staroj Pazovi gde imamo izvanredne uslove za rad, uz to i neophodan mir koji je u ovom trenutku momcima najvažniji kako bi se dobro pripremili za novu sezonu. Želeo sam i lično od trenera i igrača da čujem utiske jer je ovaj period izuzetno važan i temelj za sve ono što sledi, a vremena do prve takmičarske utakmice nema previše - rekao je prvi čove crveno belih, predsednik Nebojša Čović i nastavio:

- Želeo sam da im prenesem i na ovaj način veliku podršku koju imaju od svih nas iz kluba. Na njima je da vredno rade i u što boljoj formi dočekaju start sezone. Istovremeno pozivam naše navijače da podrže ove momke u novoj sezoni koja će biti izuzetno naporna i zahtevna, i da kupuju sezonske karte jer se dobro zna šta podrška sa tribina znači igračima i šta je donosila prethodnih sezona - istakao je Čović.

Crveno-beli nastavljaju u istom ritmu i miru baze FSS da grade temelje za novu sezonu koja počinje za mesec dana utakmicom u Dubaiju (1.kolo ABA lige).

Do početka sezone Zvezda će odigrati i nekoliko prijateljskih utakmica:

28.08. KK Jahorina (Pale)
31.08. KK Igokea (Beograd zatvorena utakmica)
05.09. Hapoel J (Beograd zatvorena utakmica)
10.09 Olimpiakos (Atina Pireja zatvorena utakmica)
12-14.09 VTB Kup (Moskva)

Kapiten crveno-belih i ove sezone biće Branko Lazić, a trener Sferopulos trenutno na treninzima u Staroj Pazovi ima sve igrače koji će činiti takmičarski tim za sezonu 2024/2025.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading