KAD SE SRBI U BELOM SVETU SAVETUJU: Samo jedno je bitno - Amerikancima nikad ne veruj!

Autor:

Sport

27.08.2024

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ako radiš jednu, dve, tri godine, to će sigurno da izađe, ali nije lako, stvarno nije"

KAD SE SRBI U BELOM SVETU SAVETUJU: Samo jedno je bitno - Amerikancima nikad ne veruj!

Foto: Instagram.com/17_poku

Aleksej Pokuševski na predstavljanju novog tima Partizana

Aleksej Pokuševski, novi košarkaš Partizana, otvoreno je progovorio o svojim iskustvima u NBA ligi i izazovima s kojima se susreo. Pokuševski je gostovao u košarkaškom podkastu kod Luke i Kuzme gde je otkrio detalje o svojim teškim trenucima provedenim u Sjedinjenim Američkim Državama.

- Pre četvrte sezone desile su se dve povrede, vrlo nesrećne, skočio sam po skok, neko me je pokupio po nogama, pao sam na glavu i rame. Tu mi je iskočilo rame i to je trajalo mesec i po, dva. To je razlog zašto nisam bio u reprezentaciji to leto. Posle toga sam otišao u Oklahomu na pripreme, kako je krenuo trening kamp, mi smo došli do priče oko ugovora. Na dan kada smo mi krenuli te priče, taj dan sam se ponovo povredio. Skočio sam na nečije stopalo, izvrnuo zglob, pukla su mi dva ligamenta… Posle sam pričao sa Prestijem, generalnim menadžerom, on je rekao da si mogao da biraš kada ćeš da se povrediš, nisi mogao gore da izabereš. To mi je dosta poremetilo planove, ali ko zna zašto je to dobro - rekao je Poku.

Republika

Foto: Starsport

Nikola Topić

Posebno je istakao kako je pružio podršku mladom igraču Nikoli Topiću, savetujući ga da ne veruje nikome u Americi i da naporno radi svakog dana bez obzira na rezultate te sezone.

- Poslao sam mu poruku kada je bio draftovan, rekao sam mu da ako bilo šta treba, da mi se obrati ako mogu da mu pomognem. Poručio bih mu da ne veruje nikome u Americi, i da radi svaki dan kakvi god rezultati bili te sezone. Ako radiš jednu, dve, tri godine, to će sigurno da izađe, ali nije lako, stvarno nije. To je ono gde sam ja napravio prebačaj, u smislu da u toj četvrtoj sezoni nisam igrao, i na početku nisam trenirao kako treba, a to sam video tek posle par meseci kada sam krenuo da treniram kako treba i zahvaljujući naravno Vasi - zaključio je Pokuševski.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading