EVO KOLIKO SEZONSKIH KARATA JE ZVEZDA PRODALA ZA SADA! Delije JEDVA ČEKAJU da počnu utakmice

Autor:

Sport

27.08.2024

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dalje ima vremena za one koje žele da nabave

EVO KOLIKO SEZONSKIH KARATA JE ZVEZDA PRODALA ZA SADA! Delije JEDVA ČEKAJU da počnu utakmice

Foto: KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde se pripremaju za novu sezonu, a navijači ne mogu da dočekaju početak. Tome u prilog govori i saopštenje iz kluba o broju prodatih sezonskih karata.

- KK Crvena zvezda obaveštava javnost i sve Zvezdaše da je zaključno sa 26.08.2024.godine (u prve dve faze) prodato 8759 sezonskih karata!

Ovim putem klub želi da se zahvali svima koji su kupovinom sezonske karte ukazali poverenje našem klubu i koji će biti velika podrška našem timu u narednoj sezoni, ali i da pozove sve koji su zainteresovani da kupe sezonske karte našeg kluba jer prodaja traje i dalje, i tokom septembra meseca!

Obaveštavamo sve zainteresovane da požure sa kupovinom svoje sezonske karte jer je kontigent sezonskih karata koji je u prodaji ograničen!

Republika

Foto: Republika/Ustupljene fotografije

KK Crvena zvezda na pripremama

Podsećamo da je 15.08.2024.godine počela potpuno slobodna prodaja sezonskih karata na Malom Kalemegdanu, kao i onlajn na sajtu http://www.tickets.rs

Svi oni koji su rezervisali sezonske karte u prvoj fazi, imali su važeću rezervaciju koja je istekla 23. avgusta, a posle navedenog datuma i ta mesta ukoliko rezervacija nije iskorišćena našla su se u ponudi.

Dodatne pogodnosti:

– Klub se potrudio da i ove sezone omogući kupovinu sezonskih karata na rate karticama Intesa i Komercijalne banke, a korisnici ovih kartica mogu da iskoriste opciju koju imaju i kupe sezonske na 3 ili 6 rata. (ova opcija dostupna je samo na Malom Kalemegdanu)

– Za potencijalne utakmice gde je ograničena prodaja preostalog kapaciteta ulaznica – biće obezbeđeno pravo preče kupovine dnevne karte uz sezonsku kartu;

– Vlasnici sezonske karte kupovinom nove, automatski obnavljaju i članarinu za sezonu 2024-25, a cena članarine je uračunata u cenu sezonske ulaznice;

KK Crvena zvezda planira da sve utakmice u takmičarskoj 2024/25 igra u Beogradskoj Areni - piše na klupskom sajtu Zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading