ODBIJENA OSTAVKA PREDRAGA DANILOVIĆA! Ovo su detalji BURNE sednice UO KSS!

Autor:

Sport

27.08.2024

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danilović ipak ostaje?

ODBIJENA OSTAVKA PREDRAGA DANILOVIĆA! Ovo su detalji BURNE sednice UO KSS!

Foto: Starsport

Predrag Danilović

Kako Kurir saznaje, na nedavnoj sednici Upravnog odbora Košarkaškog saveza Srbije, došlo je do iznenađenja kada je predsednik Saveza, Predrag Danilović, podneo ostavku na tu funkciju. Međutim, članovi Upravnog odbora nisu prihvatili ovu ostavku, ističući neverovatan uspeh i ulaganja koja su dovela do 32 osvojene medalje u proteklih 10 godina.

Tokom sednice, istaknuto je da su rezultati Saveza, kako timova, tako i reprezentacija, bolji nego ikada. Pod vođstvom Predraga Danilovića, reprezentacije Srbije su osvojile ukupno 32 medalje, što predstavlja zaista impresivan uspeh. U poređenju sa periodom pre Danilovića, tadašnji stručni tim mogao se pohvaliti samo jednom osvojenom medaljom za celu deceniju.

Foto: Starsport

Predrag Danilović

Predrag Danilović je preuzeo vođstvo Košarkaškog saveza Srbije 2016. godine, a ponovno je izabran na tu funkciju u decembru 2020. godine. Tokom njegovog mandata, reprezentacije Srbije su osvojile ukupno 27 medalja, što svedoči o izuzetnim sportskim dostignućima pod njegovim vođstvom.

Pod vođstvom Danilovića, reprezentacije Srbije postigle su izuzetne rezultate. Seniori su osvojili olimpijsku bronzu ovog leta, svetsko srebro 2023. godine, evropsko srebro 2017. godine, dok su seniorke bile evropske šampionke 2021. godine, osvojile bronzu 2019. godine, četvrtoplasirane na Olimpijadi u Tokiju, a ove godine zauzele šesto mesto. Takođe, basketaši su ostvarili zlatne nizove na svetskim i evropskim prvenstvima.

Predrag Danilović je, zahvaljujući svojoj posvećenosti i vođstvu, ostvario izuzetne sportske rezultate, čime je značajno doprineo afirmaciji košarke u Srbiji. Sačuvavši svoju poziciju na čelu Košarkaškog saveza, Danilović će nastaviti da doprinosi razvoju ovog sporta i ostvarivanju novih sportskih uspeha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading