GOTOVO! Nakon bronze u Parizu napušta Srbiju i seli se u Bajern!

Autor:

Sport

23.08.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velike promene u srpskoj košarci.

GOTOVO! Nakon bronze u Parizu napušta Srbiju i seli se u Bajern!

Foto: Starsport

Dragan Tarlać, bivši osvajač evropskog zlata iz 2001. godine i prvak Evrope sa Olimpijakosom, doživeo je značajan preokret u svojoj sportskoj karijeri. Nakon uspešne saradnje sa Svetislavom Pešićem tokom evropskog i svetskog prvenstva, kao i Olimpijskih igara, Tarlać je dobio ponudu da preuzme funkciju sportskog direktora u Bajernu.

Foto: Starsport

Dragan Tarlać

Pre nego su Olimpijske igre u Parizu uopšte počele, Tarlać je dobio primamljivu ponudu od strane Bajerna da nasledi Italijana Danijelea Baezija na poziciji sportskog direktora. S obzirom na završetak ciklusa sa KSS i istek ugovora krajem septembra, Tarlać je prihvatio ovu ponudu i uskoro će zvanično preuzeti novu ulogu u Bajernu.

Tarlać je svoju sportsku karijeru gradio osvajanjem evropskog zlata 2001. godine, a zatim je nastavio da se takmiči kao član timova poput Čikago Bulsa, Reala i CSKA. Posebno važan segment njegove karijere bio je uspešna saradnja sa Svetislavom Pešićem tokom prethodne tri akcije - evropskog i svetskog prvenstva, kao i Olimpijskih igara.

Postignuti dogovor sa Bajernom predstavlja novi izazov za Tarlaća, koji će imati priliku da prenese svoje bogato iskustvo na novu ulogu sportskog direktora. Ovaj potez označava važan korak napred u Tarlaćevoj karijeri, dok istovremeno predstavlja značajno priznanje za njegovo dosadašnje zalaganje i doprinos u svetu košarke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading