POZNATI SASTAVI ZA "NOĆ ZMAJA"! Jokić, Dončić i Bogdan u istom TIMU!

Autor:

Sport

24.08.2024

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spektakl u najavi na oproštaju Gorana Dragića.

POZNATI SASTAVI ZA "NOĆ ZMAJA"! Jokić, Dončić i Bogdan u istom TIMU!

Foto: NBA

Proslavljena NBA zvezda Goran Dragić, jedan od najboljih košarkaša u istoriji Slovenije, priprema se za emotivni oproštaj od profesionalne košarke u dvorani "Stožice".

Ovaj događaj će biti uveličan prisustvom legendi ovog sporta, a danas je objavljeno da će se Nikola Jokić i Bogdan Bogdanović naći u istom timu sa Lukom Dončićem, što će svakako biti nešto što će privući pažnju ljubitelja košarke.

Goran Dragić je odabrao svoj tim sa kapitenom Stivom Nešom, a uz njih će igrati i Nikola Vučević, Vlatko Čančar i Vladimir Radmanović. Sa druge strane, u timu koji će predvoditi Luka Dončić su još Jokić, Bogdanović, Luis Skola i Robin Lopez. Ovaj meč, nazvan "Night of the dragon“ ili "Noć zmaja“, najavljen je za subotu uveče od 20 časova.

 

 


Ovo je zaista poseban događaj jer će ljubitelji košarke imati priliku da vide neke od najvećih svetskih zvezda kako se takmiče zajedno, a Goran Dragić će imati priliku da se oprosti od sporta koji je voleo pred svojom vernom publikom.

 

 

Popularni "zmaj" je ostavio neizbrisiv trag u svetu košarke, kako na domaćoj tako i na sceni u Sjedinjenim Američkim Državama, pošto je u NBA dosegao vrhunac karijere. Njegov oproštaj od profesionalnog igranja je prilika da se oda priznanje njegovom doprinosu ovom sportu i da se uživa u još jednom spektaklu koji će prirediti ovaj legendarni as.

Spektakl u "Stožicama je prava prilika da se okupe ljubitelji "magične igre pod obručima" i da se uživa u večeri posvećenoj jednom od najvećih košarkaša koji je prošetao terenima širom sveta. Svi ljubitelji ovog sporta već nestrpljivo očekuju "Noć zmaja" i emotivni oproštaj od Gorana Dragića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading