FIBA SE OGLASILA POVODOM JOKIĆA! Ovo je košarkaš sa kojim ga upoređuju (VIDEO)

Autor:

Sport

26.08.2024

15:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Jokić je bio nezaustavljiv na Olimpijadi u Parizu.

FIBA SE OGLASILA POVODOM JOKIĆA! Ovo je košarkaš sa kojim ga upoređuju (VIDEO)

Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Nikola Jokić, srpski košarkaški virtuoz, već neko vreme dominira NBA ligom svojim izuzetnim talentom i neustrašivim stilom igre. Kruna njegovih nedavno demonstriranih sposobnosti jeste osvajanje bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Parizu. Iako je statistički bio ubedljivo najbolji igrač turnira, osvojivši srca mnogih ljubitelja košarke, nagrada za najkorisnijeg igrača otišla je u ruke Lebrona Džejmsa, čime je Jokić pokazao da pravi šou može da ukrade na sasvim drugačiji način.

Nikola Jokić je bio nezaustavljiv na Olimpijadi u Parizu, pružajući izvanredne partije koje su oduševile publiku širom sveta. Iako se nije okitio MVP titulom, njegov uticaj na terenu je bio nemerljiv, a njegove veštine su upoređivane sa čuvenim Arvidasom Sabonisom od FIBA, što svedoči o njegovom neprikosnovenom talentu i uticaju.

 

 

Nakon osvajanja bronzane medalje na Olimpijskim igrama u Parizu Nikola Jokić je sigurno doneo radost i ponos svojoj porodici. Njegove izvanredne igre su bile tema brojnih razgovora, a njegova popularnost i uticaj su rasli iz dana u dan, dok je FIBA još jednom istakla njegovu izuzetnu igru putem svog zvaničnog naloga na društvenoj mreži X.

Nikola Jokić, srpski sportski heroj, nastavlja da inspiriše ljude širom sveta svojim neverovatnim umećem, a njegove impresivne igre na Olimpijskim igrama u Parizu su samo još jedan dokaz njegovog neospornog talenta i uticaja u svetu košarke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading