DRAGIĆ OKUPIO KOŠARKAŠKE VELIKANE! Sve je spremno za SPEKTAKL u Ljubljani - karte za OPROŠTAJ su RAPRODATE ZA 20 MINUTA!

Autor:

Sport

17.08.2024

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je spremno za dominaciju Jokića, Bogdanovića, a i Bodiroge!

DRAGIĆ OKUPIO KOŠARKAŠKE VELIKANE! Sve je spremno za SPEKTAKL u Ljubljani - karte za OPROŠTAJ su RAPRODATE ZA 20 MINUTA!

Foto: www.profimedia.rs

U dvorani "Stožice" u Ljubljani, 24. avgusta će se odigrati spektakularni događaj - oproštajna utakmica Gorana Dragića, poznata kao "Noć zmaja". Ova utakmica privukla je izuzetno veliko interesovanje ljubitelja košarke, što je potvrđeno činjenicom da su karte rasprodate za svega 20 minuta nakon puštanja u prodaju. Organizacija ovog događaja poverena je fondaciji legendarnog slovenačkog košarkaša.

Na ovoj značajnoj utakmici, ljubitelji košarke će imati priliku da vide mnoge sadašnje i bivše zvezde ovog sporta. Učesnici će biti podeljeni u dva tima, a među njima će se naći velikani poput Stiva Neša, Luke Dončića, Nikole Jokića, Dirka Novickog, Bogdana Bogdanovića, Luisa Skole, Dejana Bodiroge, Predraga Danilovića, Nikole Vučevića, Raše Nesterovića, Aleksandra Đorđevića, Krisa Boša, Vladimira Radmanovića, Robina Lopeza, Bobana Marjanovića, Benoa Udriha i mnogih drugih. Ova utakmica predstavlja pravu poslasticu za ljubitelje košarke, s obzirom na to da će se na terenu naći tako veliki broj svetski poznatih imena.

Goran Dragić je tokom bogate karijere nastupao za brojne klubove, uključujući Iliriju, Slovan, Mursiju, Olimpiju, Finiks Sanse, Hjuston Roketse, Baskoniju, Majami Hit, Toronto Repotrse, Bruklin Netse, Čikago Bulse i Milvoki Bakse. Njegova impresivna karijera i doprinos košarci jasno su pokazali zašto je ova oproštajna utakmica privukla pažnju široke javnosti.

Utakmica "Noć zmaja" u Ljubljani predstavljaće nezaboravan događaj za ljubitelje košarke širom sveta. Okupljanje tolikog broja legendarnih košarkaških imena na jednom mestu obećava da će ovaj događaj biti nezaboravan i da će ostaviti dubok utisak na sve prisutne. Oproštajna utakmica Gorana Dragića zasigurno će biti jedan od najznačajnijih događaja u svetu košarke ove godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading