GROBARI NAPRAVILI HAOS ZBOG NANELIJA! Ovo vam NEĆEMO oprostiti! "Gore" društvene mreže!

Autor:

Sport

21.08.2024

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Partizana se ne mire sa odlaskom velikog ljubimca.

GROBARI NAPRAVILI HAOS ZBOG NANELIJA! Ovo vam NEĆEMO oprostiti! "Gore" društvene mreže!

Foto: Starsport

Džejms Naneli

Partizan se danas i zvanično rastao sa Džejmsom Nanelijem, što su crno-beli potvrdili zvaničnim saopštenjem na društvenim mrežama.

Pre nego se saopštenje pojavilo, predsednik srpskog i regionalnog šampiona Ostoja Mijailović je govorio o ovoj temi.

- Radi se o jako dobrom momku koji je upisan u stranicama istorije Partizana. Ne smemo zaboraviti incident sa igračem Zvezde koji se desio na kraju prošle sezone. Željko Obradović je doneo odluku da ne igra, iako je bio najbolji igrač prethodnog meča. Ali zamislite da se incident odigrao na utakmici, pa da nas Evroliga diskvalifikuje. Ali, igrači moraju da budu svesni da uz ugovor potpisuju i disciplinski pravilnik, koji mora da se poštuje. Naneli je kažnjen jer se potukao sa igračem Zvezde. Sada smo u vakuum periodu, nismo se ni oprostili od njega - rekao je Mijailović.

 

https://www.instagram.com/p/C-7uqCwMCpW/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

 

Reakcije grobara su, međutim, pokazale da se navijači Partizana ne mire sa odlaskom svog velikog ljubimca:

- Nanelija vam nećemo oprostiti - bio je jedan u nizu komentara razočaranih pristalica, drugi su se pitali kako su mogli tako da se ponesu, da ništa i ne objave, apelovali su na to koliko je dobar igrač, koliko je potreban i kako se borio za crno-bele boje.

Partizan je u sredu ozvaničio da je kraj, a ispod objave na Instagramu priča ista.

- Izvini sto smo te pustili da odeš, Pored Matijasa,omiljeni, stranac, a naš; Najteži odlazak, koliko je ovaj čovjek ginuo za sveti grb; Kakvog ste igrača pustili da ode, prosto neverovatno; Diskretni heroj - piše u mnogim komentarima grobara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading