ŠOK U HUMSKOJ! Partizan se oglasio POVODOM Nanelija!

Autor:

Sport

21.08.2024

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanac odavno nije među crno-belima.

ŠOK U HUMSKOJ! Partizan se oglasio POVODOM Nanelija!

Foto: Starsport

Saga koja traje već gotovo dva meseca oko statusa Džejmsa Nanelija u Košarkaškom klubu Partizan konačno je dobila epilog.

Nakon što je američki košarkaš bio jedan od ključnih igrača u filozofiji Željka Obradovića tokom pune dve sezone, crno-beli su putem zvaničnog Instagram profila objavili da Naneli više neće biti deo tima!

Oproštajna poruka koju je klub uputio Naneliju ističe značaj koji je imao u osvajanju sedme titule regionalnog šampiona, naglašavajući da će ostati neizostavni deo istorije kluba.

Džejms Naneli stigao je u Partizan 2022. godine i za ove dve sezone uspeo je da osvoji srca Grobara svojim zalaganjem na terenu. Iako će napustiti klub, ostaje upamćen kao jedan od ljubimaca navijača crno-belih, čime je ostavio dubok trag u istoriji srpskog i regionalnog viceprvaka.

U oproštajnoj poruci crno-belih, istaknuto je da Partizan želi Džejmsu Naneliju puno sreće i uspeha u nastavku karijere, čime su pokazali zahvalnost i poštovanje prema američkom košarkašu.

- Nakon dve sezone u crno-belom dresu, Džejms Naneli od naredne sezone neće igrati za KK Partizan. Košarkaš koji je zbog svega pruženog na terenu postao jedan od ljubimaca navijača Partizana, više neće biti deo tima, ali ostaje neizostavni deo istorije Kluba kao važan deo generacije osvajača sedme titule regionalnog šampiona!

Džejms, želimo ti puno sreće i uspeha u nastavku karijere! - stoji u objavi Partizana na društvenim mrežama.


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading