PARTIZAN JE U NJEMU DOBIO OGROMNO POJAČANJE: Pokuševski se iz NBA vraća PUN ŽELJE za dokazivanjem i radom sa ŽOCOM!

Autor:

Sport

22.08.2024

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Optimizam mi daje to što vidim da su svi momci dobri, pozitivni, nasmejani"

PARTIZAN JE U NJEMU DOBIO OGROMNO POJAČANJE: Pokuševski se iz NBA vraća PUN ŽELJE za dokazivanjem i radom sa ŽOCOM!

Foto: Instagram.com/17_poku

Aleksej Pokuševski na predstavljanju novog tima Partizana

Partizan je održao dugo iščekivanu "Crno-belu simfoniju" na kojoj je zvanično predstavio potpuno novi tim za sledeću sezonu. Rekonstruisana ekipa pokušaće da ostvari bolje uspehe nego prošle godine, a posle mnogih zvučnih pojačanja za koja se od ranije znalo da su ovog leta stigla, nekako tiho na kraju došao je i Aleksej Pokuševski.

Momak koji je veliki navijač crno-belih rešio je da se posle četvorogodišnje epizode u NBA ligi vrati u Evropu i to u klub koji mu je blizak srcu i gde će imati priliku da vrati karijeru na pravi put.

- Izuzetna mi je čast što ću imati priliku da radim sa Željkom. Srećan sam što ću biti deo Partizana i njegovog tima, jedva čekam da učim uz njega i da postanem bolji igrač i da što više vratim Partizanu dobrim igrama. Moja želja je generalno bila da odem negde gde ću da napredujem kao igrač i da se oblikujem kao košarkaš naredne dve-tri godine. Pored toga, sama činjenica da je Željko hteo da igram kod njega je bila velika stvar za mene. Pre svega sam ipak hteo da odem tamo gde znam da ću napredovati kao igrač i da, kada se okrenem za sobom za dve-tri godine, mogu da kažem da je to bio dobar potez - počeo je Pokuševski za "Mozzart sport".

Republika

Foto: KK Partizan

Aleksej Pokuševski u Areni pre par godina

Partizan je promenio celokupan tim i odlučio se tako na potez koji dugo nije viđen na tlu evropskog kontinenta.

- Ne znam da li je Partizan ikada uradio ovako nešto. Tek se upoznajemo, biće tu dosta posla naravno, ne znam da li će biti lako ili teško. Ovo će svakako biti novo i dobro iskustvo za sve nas, verujem da će biti sve u redu. Optimizam mi daje to što vidim da su svi momci dobri, pozitivni, nasmejani, a verujem i da je Partizan tražio igrače koji su dobre ličnosti, pored toga što imaju vrhunske kvalitet. Zato sam uveren da će biti sve u redu - iskren je popularni Poku.

Ovog leta je novi košarkaš Partizana bio na širem spisku reprezentacije za Olimpijske igre, ali, iako je sa njega na kraju "otpao", bilo je to kako kaže značajno iskustvo.

- Pomoglo mi je mnogo. Prvenstveno da malo osetim evropsku košarku i sada se osećam spremnije i lagodnije, pogotovo sad kad su nam krenule pripreme u Partizanu. Dosta mi je pomoglo i da se upoznam sa momcima iz ekipe, jer ne znam ih lično, sem nekoliko njih. Bilo je dobro - izjavio je Pokuševski.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading