PARTIZAN OSTAJE BEZ VAŽNOG IGRAČA! Evo gde će centar nastaviti karijeru

Autor:

Sport

15.08.2024

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prilika za NBA angažman

PARTIZAN OSTAJE BEZ VAŽNOG IGRAČA! Evo gde će centar nastaviti karijeru

Foto: Starsport

Posle prave letnje sapunice, juče se pojavila informacija da se Bruno Kaboklo neće naći na predstavljanju Partizanovog tima za novu sezonu, što znači da klub više ne računa na njega. "Crno-bela simfonija" naziv je inovativnog prezentovanja potpuno novog i rekonstruisanog tima crno-belih, a čini se da tu nije bilo mesta za Bruna. Da li je tako odlučio Obradović, ili nije bilo poente zadržati nezadovoljnog igrača, saznaćemo uskoro, a sam košarkaš se već okreće drugim opcijama.

Prema informacijama pojedinih medija u Sjedinjenim Američkim Državama, postoji interesovanje Klivlend Kavalirsa za ovog visokog igrača, koji je briljirao na Olimpijskim igrama u Francuskoj.

Republika

Foto: Starsport

Bruno Kaboklo protiv Crvene zvezde

Kako je preneo Kris Fedor sa "Cleveland.com" tokom podkasta "On The Wine and Gold Talk", Klivlend Kavalirsi su zainteresovani za Bruna Kabokla. Navodno, Kavsi su obratili pažnju na Brazilca dok je igrao na turniru u Lilu sa svojom reprezentacijom, gde je bio jedan od najboljih igrača u rosteru Ace Petrovića. Iako ga još nisu potpisali, pratili su njegovu igru sa velikim interesovanjem.

Podsetimo, ovo su igrači koje bi Partizan trebalo da predstavi narednog ponedeljka u MTS Dvorani: Ife Lundberg, Frenk Ntilikina, Vanja Marinković, Arijan Lakić, Sterling Braun, Karlik Džons, Duan Vašington, Mario Nakić, Isak Bonga, Ajzea Majk, Tajrik Džons, Brendon Dejvis, Mitar Bošnjaković i Aleksej Pokuševski.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading