POKUŠEVSKI PRESREĆAN! "Cela porodica navija za Partizan, dakle to je porodična stvar"

Autor:

Sport

20.08.2024

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksej Pokuševski je naglasio da veruje da može da doprinese timu.

POKUŠEVSKI PRESREĆAN! "Cela porodica navija za Partizan, dakle to je porodična stvar"

Foto: KK Partizan

Aleksej Pokuševski

Povremeni reprezentativac Srbije, Aleksej Pokuševski (22) postao je novo pojačanje Partizana, klub kojeg voli od malih nogu. Potpisao je trogodišnji ugovor sa crno-belima i sa oduševljenjem je zadužio dres voljenog tima. Pokuševski je istakao da je oduvek bio veliki navijač Partizana, što je zapravo porodična tradicija koju je sa ponosom preneo i na sebe.

Cela porodica navija za Partizan, dakle to je porodična stvar i stvarno sam presrećan što mogu da budem deo ove familije! Imao sam 8-9 godina kada sam prvi put došao na utakmicu Parizana i atmosfera je bila fantastična. Moj brat je bio na utakmici Partizana dok je još bio u maminom stomaku. Jedva čekam da sve krene! Najvažnije mi je da u Partizanu igram i poboljšam se kao igrač - rekao je Pokuševski za Sport klub.

Jedan od glavnih razloga zbog kojih je Aleksej Pokuševski oduševljen dolaskom u Partizan jeste saradnja sa Željkom Obradovićem, najtrofejnijim evropskim trenerom. Pokuševski je izrazio svoje oduševljenje što će imati priliku da radi sa takvim iskusnim i uspešnim trenerom, ističući da će dati svoj maksimum na terenu i da veruje da će ostatak doći sam od sebe.

Republika

Foto: Instagram.com/17_poku

Aleksej Pokuševski

 

Iskreno, velika je stvar kada te takav trener želi u svom timu. Treba uvek da dam 100% na terenu i siguran sam da će sve ostalo biti dobro! Mogu da doprinesem timu energijom, skokom, raznolikosti u odbrani, u napadu da raširim teren… Mislim da su energija i mladost glavne stvari - zaključio je Aleksej Pokuševski.


Aleksej Pokuševski je naglasio da veruje da može da doprinese timu svojom energijom, skokom i raznolikošću u odbrani, dok će u napadu pokušati da raširi teren. Mladost i energija su, prema njegovim rečima, ključne stvari na kojima će graditi svoj doprinos timu.

Ukupno gledano, dolazak Alekseja Pokuševskog u Partizan predstavlja spoj porodične tradicije, ljubavi prema klubu, uzbuđenja zbog saradnje sa velikim trenerom i spremnost da doprinese timu svojim kvalitetima i energijom. Očekivanja navijača su velika, a Pokuševski je spreman da se izbori za svoje mesto u voljenom timu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading