U JEDNOM DANU - DVA ODLASKA! Ostoja potvrdio: Raskinuta SARADNJA sa OVIM igračem!

Autor:

Sport

21.08.2024

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Partizana u neverici.

U JEDNOM DANU - DVA ODLASKA! Ostoja potvrdio: Raskinuta SARADNJA sa OVIM igračem!

Foto: Starsport

U danu kada su crno-beli i zvanično se oprostili od Džejmsa Nanelija, sa kojim neće biti produžen ugovor, za navijače Partizana stigla je još jedna šokantna vest.

Ekipu Željka Obradovića napustio je i reprezentativac Srbije Ognjen Jaramaz, sa kojim je prekinuta saradnja, što je potvrdio i prvi čovek srpskog i regionalnog vicešampiona Ostoja Mijailović.

Predsednik kluba iz Humske je gostujući na B92 objavio da Jaramaz nije više deo crno-bele porodice.

Foto: Starsport

Ognjen Jaramaz

- Sporazumni raskid je bio sa Jaramazom na obostrano zadovoljstvo. Želeli smo da bude tako. Igraču je bila potrebna nova sezona, nama je bio potreban novi igrač na toj poziciji - rekao je Ostoja Mijailović za B92.

Jaramaz je prošlog leta doša u Partizan iz Bajerna i potpisao dvogodišnji ugovor ali mu se minutaža smanjivala kako je sezona odmicala. Uglavnom je imao ulogu epizodiste u Evroligi dok je u ABA ligi imao nešto veće poverenje trenera Obradovića. Na kraju je odlučeno da se saradnja raskine.

Povezivao se Jaramaz sa selidbom u CSKA iz Moskve ali do tog transfera nije došlo. I pitanje je da li će pošto su "armejci" na toj poziciji angažovali još jednog bivšeg Partizanovog igrača Aleksu Avramovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading