MIJAILOVIĆ OTKRIO! Evo da li će Partizan dovesti još POJAČANJA! Pričao i o dobijanju licence Evrolige!

Autor:

Sport

21.08.2024

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik crno-belih otkrio ono što zanima grobare.

MIJAILOVIĆ OTKRIO! Evo da li će Partizan dovesti još POJAČANJA! Pričao i o dobijanju licence Evrolige!

Foto: Starsport

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović potvrdio je da su crno-beli sporazumno raskinuli saradnju sa Ognjenom Jaramazom.

Istovremeno, prvi čovek srpskog i regionalnog vicešampiona govorio je o mnogim temama, a jedna od njih je bila potpuno novi roster pred start sezone:

- Sve je prošlo onako kako smo planirali. Kada smo završili sezonu shvatili smo da imamo situaciju, pala je energija. Igrači su se prezasitili. Bio je veliki posao ispred nas. Prvi deo je bio da igrači koji imaju ugovore koji su opterećivali budžet za ovu godinu, da im nađemo klubove i izgubimo što manje novca. Drugi deo je bio da nađemo gotovo celu ekipu, nov tim i da uklopimo sve te igrače. Mislim da smo fenomenalan posao uradili - počeo je predsednik Partizana za B92.

Republika

Foto: Starsport

Ostoja Mijailović i Željko Obradović

Osvrnuo se i na to šta je sve potrebno crno-belima za B licencu Evrolige.

- Najvažnije je da ispunimo finansijski fer-plej, da bude klub finansijski stabilan i da može Evroligi da garantuje da može tri godine da se takmiči, da plati ekipu, ima kvalitetan tim. Evroligi je to najvažnije, ali im je važan i sistem, a Partizan ima sjajan sistem. Evroliga je to prepoznala kroz organizaciju naših utakmica i sve stvari koje radimo. Na sajtu Evrolige sam ovih dana video barem 10 video snimaka sa "Crno-bele simfonije". Ljudi iz Srbije treba da se ponose na ovo što mi doprinosimo evropskoj košarci. Radimo stvarno dobre stvari.

Prema rečima Ostoje Mijailovića, pojačanja više neće biti.

- Imamo gotovo 16. igrača pod ugovorom, a ako se ne veram i Kaboklo je 17. Tako da... Ne pravimo fudbalski tim.

Na kraju je otkrio i da uskoro kreće prodaja sezonskih karata, kao i da će najverovatnije biti organizovan turnir na otvorenom.

Prodaja sezonskih ulaznica počinje za nekoliko dana, a imamo i u planu da na Kalemegdanu napravimo turnir kao prošle godine na Tašmajdanu. Taj turnir je na ponos svih nas obišao ceo svet i sa velikim razlogom. Ove godine smo to planirali na Kalemegdanu, imamo nekih tehničkih problema, ali mislim da ćemo to prevazići i da će se on održati ove godine - istakao je Mijailović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading