PARTIZAN POČEO PRIRPEME ZA NOVU SEZONU! Evo ko su rivali na JAKOM turniru!

Autor:

Sport

20.08.2024

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli žele da vrate trofeje u Humsku.

PARTIZAN POČEO PRIRPEME ZA NOVU SEZONU! Evo ko su rivali na JAKOM turniru!

Foto: Starsport

Na svečanosti "crno-bela simfonija", Partizan je predstavio tim za novu sezonu, a samo dan kasnije srpski i regionalni vicešampion počeo je sa pripremama.

Premijerni trening pod vođstvom najtrofejnijeg evropskog stručnjaka Željka Obradovića, klub iz Humske odradio je u maloj dvorani Beogradske arene, dok je na njemu prisustvovalo 13 košarkaša.

Na treningu su prisustvovali igrači poput Vanje Marinkovića, Brendona Dejvisa, Ife Lundberga, Karlika Džonsa, Sterlina Brauna i drugih. Važno je napomenuti da je Frenk Nilikina dobio dodatni odmor, dok Mitar Bošnjaković trenutno neće trenirati zbog povrede.

Foto: Republika

Vanja Marinković je odradio prvi trening u Partizanu

U narednom periodu, crno-beli će se pripremati u Beogradu, a u planu su učešća na dva turnira. Prvi turnir zakazan je za 7. i 8. septembar u italijanskom gradu Trapaniju, gde će Partizan odmeriti snage sa ekipama Dertona, Trapani Šarksa i Golden Kingsa. Nakon toga, sledi poslednja provera pred početak sezone na turniru u Atini, zakazanom za 20. i 21. septembar, gde će se Obradovićeva ekipa sastati sa evroligaškim ekipama, kao što su Panatinaikos, Efes i Makabi iz Tel Aviva.

Partizan će započeti novu sezonu utakmicom protiv Borca na svom terenu 23. septembra u okviru AdmiralBet ABA lige, dok će prvu utakmicu u Evroligi odigrati 3. oktobra protiv Baskonije u Vitoriji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading