NIJE BIO NA SIMFONIJI, ALI JE VEĆ SUTRADAN NA PRVOM TRENINGU: Plejmejker je iz opravdanih razloga odsustvovao sa promocije (VIDEO)

Autor:

Sport

20.08.2024

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj potez je izazvao veliko interesovanje navijača i medija.

NIJE BIO NA SIMFONIJI, ALI JE VEĆ SUTRADAN NA PRVOM TRENINGU: Plejmejker je iz opravdanih razloga odsustvovao sa promocije (VIDEO)

Foto: Starsport

Košarkaški klub Partizan sinoć je u spektakularnoj atmosferi predstavio tim za narednu sezonu. Svi košarkaši bili su prisutni osim Karlika Džonsa koji je iz opravdanih razloga odsustvovao, ali se pojavio već na prvom treningu crno-belih.

Fenomenalni plejmejker je iz opravdanih razloga odsustvovao sa promocije, ali se već na prvom treningu crno-belih pojavio i zadužio opremu Partizana.

Ovaj potez je izazvao veliko interesovanje navijača i medija, a mnogi su se pitali zbog čega Džons nije bio prisutan na promociji. Ipak, njegovo prisustvo na treningu jasno pokazuje da je fokusiran na predstojeću sezonu i spreman da doprinese uspesima tima.

 

 

Atmosfera na promociji tima bila je zaista uzbudljiva, a navijači su sa nestrpljenjem očekivali da vide svoje omiljene igrače u novim dresovima.

Osim predstavljanja igrača, uprava kluba je najavila ambiciozne planove za narednu sezonu, ističući važnost podrške navijača u ostvarivanju postavljenih ciljeva.

Karlik Džons je jedan od ključnih igrača Partizana i njegovo prisustvo na promociji tima i prvom treningu predstavlja veliku važnost za klub. Njegove sportske veštine i liderstvo na terenu čine ga nezamenljivim delom tima, a njegov povratak na treninzima sigurno je obradovao kako saigrače, tako i navijače.

Očekuje se da će Džons i ove sezone biti jedan od glavnih aduta Partizana u borbi za vrh tabele, a njegova posvećenost timu jasno je vidljiva već na početku priprema za novu sezonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading