OGLASIO SE NANELI! Amerikanac porukom ZABRINUO grobare!

Autor:

Sport

18.08.2024

16:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugo se priča o njegovom statusu u Partizanu.

OGLASIO SE NANELI! Amerikanac porukom ZABRINUO grobare!

Foto: Starsport

Navijači Partizana sa nestrpljenjem očekuju predstavljanje novog tima za predstojeću sezonu. Nakon velike rekonstrukcije ekipe tokom leta, mnogo se spekulisalo o ostanku ili odlasku Džejmsa Nanelija.

Naime, bivšem igraču Fenerbahčea je krajem juna istekao ugovor sa srpskim i regionalnim vicešampionom, ali navijači se nadaju da bi Amerikanac ipak mogao da ostane u Humskoj.

Dan pre promocije novog tima, Džejms Naneli se oglasio na svom Instagram profilu, ostavljajući misterioznu poruku koja je izazvala uznemirenost među grobarima.

Čini se da je još uvek u Sjedinjenim Američkim Državama, što je dodatno uvećalo nagađanja o njegovoj budućnosti u Partizanu. Navijači crno-belih su u neizvesnosti i sa nestrpljenjem očekuju ponedeljak, nadajući se da će Naneli ipak ostati deo voljenog kluba.

Foto: printscreen/instagram

Objava Džejmsa Nanelija na društvenim mrežama

Ova situacija dodatno podgrevava spekulacije i nagađanja u vezi sa sastavom novog tima. Navijači su podeljeni u mišljenjima o tome kako će izgledati tim u novoj sezoni, ali jedno je sigurno - promocija u ponedeljak će definitivno doneti odgovore na mnoga pitanja koja su mučila navijače tokom leta.

Postoji i nada da bi Naneli mogao da "iskoči iz kutije" kao iznenađenje za navijače. S obzirom na njegovu značajnu ulogu u prethodnim sezonama, njegov eventualni ostanak bi bio veliki vetar u leđa za klub.

U svakom slučaju, 19. avgust će doneti mnogo uzbuđenja i emocija za navijače Partizana, a sve tajne i nedoumice biće otkrivene na zvaničnoj promociji novog tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading