CRNO-BELA SIMFONIJA I JEDNO IZNENAĐENJE: Dva poznata lica u prvom planu

Autor:

Sport

19.08.2024

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači se nadaju i bivšem kapitenu.

CRNO-BELA SIMFONIJA I JEDNO IZNENAĐENJE: Dva poznata lica u prvom planu

Foto: Starsport

KK Partizan sprema se za spektakularnu predstavu svog tima za narednu sezonu, a svi fanovi crno-belih s nestrpljenjem očekuju da saznaju ko bi mogao da bude najavljeno iznenađenje. Ostoja Mijailović, prvi čovek kluba, najavio je da će "Crno-bela simfonija" doneti neočekivano, ostavljajući navijače u iščekivanju.

Jedno od imena koje se pominje kao moguće iznenađenje je Davis Bertans, dobro poznato lice i ljubimac navijača Partizana. Nakon završene epizode u Šarlotu, Bertans je trenutno slobodan i dok se spekuliše o njegovom povratku u Evropu, navijači Partizana se nadaju da bi upravo on mogao ponovo da zaigra u dresu koji ga je vinuo u orbitu.

Republika

Foto: fiba.com

Davis Bertans

 


Džejms Naneli, čiji je ugovor sa crno-belima istekao, trenutno nije potpisao za nijedan drugi klub, što ostavlja mogućnost da se saradnja sa Partizanom produži. Međutim, čini se da Bertans ima veće šanse da se pojavi na "Crno-beloj simfoniji" nego doskorašnji igrač Partizana.
Republika

Foto: Starsport

Džejms Naneli

 


Treće ime koje bi moglo da izazove najveće emocije kod navijača je Žofri Lovernj, čije tetovaže grba kluba krase ruku. Iako postoji snažna emotivna veza sa Partizanom, pitanje je koliko bi bivši kapiten crno-belih mogao igrački da doprinese ekipi. Ipak, mnogi fanovi na društvenim mrežama priželjkuju njegov povratak.

Da li će "Crno-bela simfonija" zaista doneti iznenađenja i koji igrač će to biti, ostaje da vidimo u ponedeljak u MTS dvorani. Navijači već iskazuju svoje mišljenje na društvenim mrežama, ali konačnu odluku doneće uprava kluba. Sve u svemu, očekuje nas uzbudljiva prezentacija tima za narednu sezonu, uz mogućnost velikih iznenađenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading