BRONZANI "ORLIĆI" SLETELI U BEOGRAD! Srbija ne mora da brine za BUDUĆNOST!

Autor:

Sport

18.08.2024

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan uspeh ostvaren je na Evropskom prvenstvu u Grčkoj.

BRONZANI "ORLIĆI" SLETELI U BEOGRAD! Srbija ne mora da brine za BUDUĆNOST!

Foto: KSS

Muška U16 reprezentacija Srbije se vratila sa Krita u Beograd, noseći sa sobom bronzanu medalju sa Evropskog prvenstva.

Ovo je treća medalja za mlađe kategorije naše košarke ovog leta, pošto su se kadeti pridružuili srebru muškog tima do 18 godina i bronzanoj medalji ženske juniorske reprezentacije. Na aerodromu „Nikola Tesla”, ekipu su dočekali članovi porodica, prijatelji, kao i stručni saradnici i članovi Košarkaškog saveza Srbije.

Na putu do bronzane medalje, ekipu trenera Vladimira Zlatanovića činili su: Jovan Bikić, Aleksandar Krunić, Aleksej Ivković, Vukašin Gavranović, Vuk Danilović, Andrija Šušić, Andrej Bjelić, Nikola Karalić, Andrej Pavlović, Aleksej Nedeljković, Tadija Nedeljković i Strahinja Zelić.

Foto: fiba.com

Srpski kadeti su znali da proslave osvajanje medalje na EP

U Grčkoj su ih pratili stručni saradnik KSS za rad sa mlađim kategorijama Gordan Todorović, potpredsednik KSS za mušku košarku Milenko Tepić i koordinator mlađih muških reprezentativnih selekcija Aleksandar Bućan.

Ovaj uspeh predstavlja veliki podstrek za razvoj mladih košarkaša u Srbiji, ističući potencijal i talenat koji se neguju u mlađim selekcijama. Srbija već dugo važi za veliku košarkašku silu, a uspesi mlađih kategorija samo potvrđuju kontinuitet kvaliteta u srpskoj košarci.

Uzbuđenje i radost zbog osvojene medalje i povratka kući bili su vidljivi na aerodromu, dok su mladi košarkaši sa osmehom na licu uživali u trenucima slavlja sa svojim najbližima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading