PORODILA SE DABOVIĆKA! Donela drugo dete na svet!

Autor:

Sport

15.08.2024

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neka je sa srećom!

PORODILA SE DABOVIĆKA! Donela drugo dete na svet!

Foto: Stasport

Srpska košarkašica Ana Dabović (34) objavila je srećnu vest - ona i njen suprug, vaterpolista Ilija Mustur, postali su roditelji po drugi put. Njihova druga naslednica stigla je u porodilištu u Monpeljeu, gde je porodica proslavljene sportistkinje provela nezaboravne trenutke.

Ana i Ilija sada proslavljaju dolazak druge bebe, nakon što su prošle godine dobili takođe ćerkicu. Srećni roditelji nisu krili svoju radost, a Ana je nedavno otkrila da ih je druga trudnoća iznenadila.

Republika

Foto: Printscreen

Ana sa decom

Nismo mogli ni da zamislimo da će druga beba doći tako brzo, ali smo Ilija i ja presrećni. Ne mogu da kažem da su prva tri meseca trudnoće bila teška, ali nije bilo ni lako, jer sam još uvek dojila Milu. Međutim, sada se stvarno dobro osećam, a termin mi je oko mog rođendana, koji je 18. avgusta. Još uvek ne razmišljamo o tome kako će Mila reagovati kad beba stigne, ali ćemo se truditi da uživa uz nju. Pošto mnogo toga već razume, objašnjavamo joj da će uskoro dobiti sestru - rekla je nedavno Ana.

Na šaljiva pitanja kako Crnogorac reaguje kad čuje da će dobiti drugu ćerku, koja često sluša, Ana je odgovorila:

- Kažem da imam najboljeg i najnormalnijeg muža na svetu. Ja sam mislila da bi bilo lepo da posle devojčice dobijemo dečaka, ali je Ilija rekao: „Ako budemo želeli još dece, stvaraćemo ih, ali ne zbog pola već zbog – dece“. Presrećan je. Važno je da smo svi zajedno živi i zdravi. Često kažem – samo izaberite pravog partnera i vaš život će ići u pravom smeru - istakla je ona.

To je još jedan dokaz da im je odlično u braku, a mi im želimo da tako i ostane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading