ANDRIJA ŽIVKOVIĆ POSTAO OTAC! KAKAV DAN ZA SRPSKOG FUDBALERA: Sinoć dao gol, jutros dobio sina!

Autor:

Sport

14.08.2024

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čestitamo našem "orlu"!

ANDRIJA ŽIVKOVIĆ POSTAO OTAC! KAKAV DAN ZA SRPSKOG FUDBALERA: Sinoć dao gol, jutros dobio sina!

Foto: Intagram.com/ _elizabethh_o

Andrija i Elizabeta

Andrija Živković se sinoć upisao u listu strelaca na meču protiv Malmea u trećeg kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, ali uprkos ispadanju PAOK, srpski fudbaler nema razloga da ne bude srećan jer je jutros postao otac! Prelepa Elizabeta Ikonomu, s kojom je pre nešto više od dva meseca stupio u brak, donela mu je na svet sina, kog su nazvali Aleksej!

Republika

Foto: printscreen/instagram

Andrija i Elizabeta tokom trudnoće

Tako je reprezentativac Srbije jutro posle bolne eliminacije dobio najlepše moguće vesti. Mi mu ovom prilikom čestitamo i želimo što više uspeha u ulozi oca.

Elizabet je Grkinja i njih dvoje su se upoznali upravo za vreme Andrijinog mandata u Solunu. Živković je s lepoticom u vezi još od 2022, a poznato je da je 25-godišnja kozmetičarka čest posetilac utakmica PAOK.

Inače, zanimljiva je informacija da njeno prezime Oikonomu na grčkom jeziku potiče od reči Oikos i znači: "Kuća, dom i porodica". Mi im želimo da se to značenje pretvori u realnost i da uživaju u svom porodičnom miru, srećni i zadovoljni još dugo.

Podsetimo, venčanje su napravili 31. maja u Nišu, rodnom gradu Andrije Živkovića. Ovaj događaj je izazvao veliku pažnju javnosti, a Andrija i Elizabeta su podelili fotografije sa venčanja, čime su obradovali svoje fanove i pratioce na društvenim mrežama. Venčanju su prisustvovali i mnogi Andrijini saigrači iz reprezentacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading