BOGDANOVIĆU JE PORODICA SVE! POSLE SVAKOG USPEHA, BOGDAN ZAGRLI MAMU: Ovako se Koviljka ŽRTVOVALA za sina

Autor:

Sport

15.08.2024

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka, sestra i otac su mu najveća podrška

BOGDANOVIĆU JE PORODICA SVE! POSLE SVAKOG USPEHA, BOGDAN ZAGRLI MAMU: Ovako se Koviljka ŽRTVOVALA za sina

Foto: FIBA basketball

Majka ljubi Bogdanovu ruku

Bogdan Bogdanović je predvodio nacionalni tim Srbije do novog odličja, njegovog petog u reprezentativnoj karijeri. Ovoga puta je to prvi put bila bronza posle čak četiri srebra, pa je ipak, umesto suza zbog poraza u finalu, Bogi imao razlog za sreću nakon pobede nad Nemačkom u borbi za treće mesto. I tu radost je rešio da podeli pre svega sa - svojom porodicom. Nedugo pošto su arbitri označili kraj meča, Bogdan je pritrčao u zagrljaj majci i ocu koji su se nalazili na tribinama, kao što to uglavnom i rade kada je njihov sin na parketu.

Njih dvoje su se mnogo žrtvovali kako bi Bogdan uspeo. Došli su u Beograd zbog boljeg života svoje dece i, dok je Koviljka radila kao kasirka, Dragan je bio komercijalista.

- Tata je radio kao komercijalista dugo godina sa tečom u jednoj firmi, a mama je bila kasirka, trgovac. Oni su se odrekli jako dobrih poslova u nekim manjim sredinama i statusa u društvu ne znajući u šta se upuštaju kada su otišli u Beograd, ali to su učinili zbog nas, da bi meni i sestri izabrali bolji put i bolji početak, kako mi ne bi živeli njihove živote,već da imamo bolji početni položaj. Oni su pohađali školu u Kužinama. To je jako malo mesto na severu Crne Gore. Beograd su izabrali da bi sestra i ja imali bolje uslove što se tiče školovanja. Počeli smo da živimo u Železniku, Mirijevu i tako dalje.. - rekao je Bogdan jednom prilikom i priznao da je sestra Bojana njegov najveći prijatelj.

Republika

Foto: RTS/printscreen

Bogdan grli porodicu posle pobede nad Nemačkom

I prošle godine na Mundobasketu u Manili, Bogdanović je predvodio "orlove" do pobede nad Litvanijom u četvrtfinalu sa 20 poena, ubacio je svaki šut, ali ono što je uradio na kraju meča je sve oduševilo. Sa svojim MVP trofejem je posle utakmice prišao tribini, a onda ga predao dragoj osobi u publici. Pehar je zaršio u rukama njegove majke, koja je na tribinama i tada navijala za sina zajedno sa svojim supugom.

- Porodica je temelj. Roditelji su usadili meni i sestri ispravan način razmišljanja. Prvo, da radiš ono što voliš, da uživaš u svom poslu i da čuvaš familiju i taj najuži krug ljudi oko sebe. Da budeš dobar čovek... Moja porodica je puna ljubavi i sreće. Izuzetno sam im zahvalan na svemu sto su učinili za moju sestru i mene. Bile su i teške situacije u životu ali uvek smo imali sve što nam je potrebno da uživamo i budemo srećni - rekao je košarkaški as svojevremeno u emisiji "Kao sav normalan svet".

Očigledno je koliko je uticaja Bogdanova porodica imala na njegovu karijeru i koliko im je as "orlova" zahvalan na tome, baš kao i sestri Bojani koja je takođe dala sve od sebe da on uspe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading