OGLASIO SE JOKIĆEV KUM: EVO ŠTA NIKOLA VOLI DA RADI DOK JE U SVOM SOMBORU! Svake godine ide OVDE!

Autor:

Sport

15.08.2024

10:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ukratko - dobra hrana, dobri ljudi, konji"

OGLASIO SE JOKIĆEV KUM: EVO ŠTA NIKOLA VOLI DA RADI DOK JE U SVOM SOMBORU! Svake godine ide OVDE!

Foto: Starsport

Suvišno je pričati koliko Nikola Jokić voli svoj rodni kraj, svoj Sombor, svoje prave prijatelje, svoj mali krug ljudi, sve što se vezuje za njegovo mestašce u Vojvodini. Ukapirali su to i Amerikanci konačno posle bronze na Olimpijskim igrama kada su videli sa kakvom pasijom je as Denvera slavio medalju. "Nije da njega briga za košarku, on samo ne voli Ameriku, nedostaje mu kuća, pa je sav flegmatičan" - glavni je bio zaključak ljubitelja košarke od "preko bare".

I dok većina sportista odlazi na letovanje posle burnog leta i proslava nakon turnira u Francuskoj, Jokara se brže-bolje vratio u Sombor da odgleda trke u kojima je njegov konj i pobedio, a o tome šta Jokić stvarno voli govorio je i njegov kum Nebojša Vagić.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Nikola Jokić na OI

- Nikola dok je u Somboru pored druženja i brige o svojim konjima, uživa u rekreativnim aktivnostima. Igranje tenisa, plivanja na bazenu, pecanja, odlazi i često na vikendicu. Nas dvojica volimo da spremamo hranu u našoj domaćoj radinosti, veoma mu znači da bude okružen ljudima koje voli. Pored nas se oseća komforno isključivo na taj način - pričao je Vagić za “BSC Happy portal”, a prenosi sport.novi.ba.

Ima tradiciju odlazaka na Taru.

- Ne voli nikakve turbulentne situacije. Obožava u slobodno vreme da ide na splavaranje, svake godine idemo zajedno na Taru. Prirodu obožava, da li kod nas na Dunavu, reka Tara ili su to planine. To su aktivnosti koje ne preskače, ništa spektakularno. Ukratko - dobra hrana, dobri ljudi, konji  - završio je Nikolin kum.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading