ZVANIČNO: CENTAR POTPISAO ZA PARTIZAN! Stiglo pojačanje za Obradovića

Autor:

Sport

15.07.2024

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Debitovao je za crno-bele krajem minule sezone

ZVANIČNO: CENTAR POTPISAO ZA PARTIZAN! Stiglo pojačanje za Obradovića

Foto: www.profimedia.rs

Partizan se suočava sa ogromnim i pomalo neočekivanim promenama u timu pred sledeću sezonu. Posle dve godine u kojima su crno-beli imali osovinu kluba u vidu Pantera, Ledeja i Nanelija, sada će te pozicije morati da zauzmu neki drugi igrači.

Humsku su već napustili: Pomenuti, Kevin Panter, Zek Ledej, potom Alen Smailagić, Frenk Kaminski, Pi Džej Doužer, Mateuš Ponitka, Džejlen Smit i Danilo Anđušić, a na izlaznim vratima su Aleksa Avramović i Bruno Kaboklo koji imaju ponude iz Evrolige, baš kao i Uroš Trifunović i Ognjen Jaramaz koji će takođe potražiti sreću negde drugde.

Ovo je gotovo ceo sastav crno-belih iz prethodne sezone, a grobare zanima samo jedno: Kad će onda više pojačanja? Navijači Partizana izuzetno su nestrpljivi i pomalo zabrinuti zbog odugovlačenja sa ozvaničenjem, a jedno je konačno stiglo.

Republika

Foto: Starsport

Aleksa Dimitrijević

Mladi košarkaš Aleksa Dimitrijević poptisao je profesionalni ugovor sa ekipom Partizana.

Dimitrijević ima 18 godina i stasao je u Partizanovoj školi. Krajem prošle sezone dobio je priliku da zaigra za prvi tim, a sada će i zvanično postati njihov igrač.

On se trenutno nalazi na pripremama juniorske reprezentacije i u prošloj sezoni je imao prosek od 9,4 poena i 4,9 skokova na juniorskom turniru Evrolige u Beogradu.

Podsetimo, u Partizan su do sada zvanično došli samo Vanja Marinković, Ife Lundberg i Frenk Nilikina, ali su grobari izuzetno nestrpljivi jer se već odugovlači sa ozvaničenjem igrača koji su od ranije, barem bi trebalo, dogovoreni: Ajzea Majk, Isak Bonga, Arijan Lakić, Mario Nakić, Tajrik Džons, Sterling Braun i Brendon Dejvis.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading