GROBARI U DELIRIJUMU! Obradoviću stiže POJAČANJE! Velika želja Partizana nikad BLIŽA crno-belima!

Autor:

Sport

14.07.2024

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvali su ga i prošle godine.

GROBARI U DELIRIJUMU! Obradoviću stiže POJAČANJE! Velika želja Partizana nikad BLIŽA crno-belima!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Veliki broj košarkaša napustio je Partizan ovog leta, dok su crno-beli još uvek u potrazi za igračima kojim bi popunili roster.

Dres srpskog i regionalnog šampiona, već su zadužili Frenk Nikilina (Šarlot Hornets), Ife Lundberg (Virtus Bolonja), povratnik Vanja Marinković (Baskonija), Arijan Lakić (Zadar), Sterling Braun (Alba)...

U Partizanu ne žele da se zaustave na tome, pa su krenuli u novi "napad" na Karlika Džonsa, koji se na evropsku scenu vratio sa Dalekog istoka.

Amerikanac rođen 23. decembra 1997, visok 183 santimetra prošlu sezonu proveo je u kineskoj ligi, igra na poziciji plejmejkera. Ima i NBA iskustvo, gde je branio boje Dalas Maveriksa i Čikago Bulsa.

Foto: www.profimedia.rs

Karlik Džons

Reprezentativac je Južnog Sudana, sa kojim je već igrao protiv Srbije na Svetskom prvenstvu u Manili, gde je imao prosek od 20,4 poena, 4,6 skokova i 10,6 asistencija. Biće akter i na predstojećim Olimpijskim igrama, zanimljivo, ponovo u duelu sa Pešićevim "orlovima".

Podsetimo, crno-beli su i prošle sezone želeli da angažuju Džonsa, tada su ga hteli još Olimpija Milano i španska Baskonija, ali on se odlučio da potpiše za Žežan Golden Bulse.

U međuvremenu se rastao sa Kinezima i sada su u Partizanu voljni ponovo da ga angažuju. Nema sumnje da bi njegov dolazak bilo veliko pojačanje na poziciji plejmejkera u timu Željka Obradovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading