VILDOSI "PAPUČARU" ŽENE UPRAVLJAJU ŽIVOTOM: PRVO ŠPANKINJA, SAD SRPKINJA! Zbog ljubavi Argentinac je propao kao ŽETON

Autor:

Sport

10.07.2024

17:58 >> 18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta će kad je zaljubljive prirode...

VILDOSI "PAPUČARU" ŽENE UPRAVLJAJU ŽIVOTOM: PRVO ŠPANKINJA, SAD SRPKINJA! Zbog ljubavi Argentinac je propao kao ŽETON

Foto: Instagram/lucavildoza

Luka Vildoza i Milica Tasić

Bivši košarkaš Crvene zvezde Luka Vildosa doneo je pre nekoliko dana odluku koju se retko ko usudi da donese. On je, posle sezone u Panatinaikosu, prešao u redove najvećeg rivala "zelenih" u Grčkoj - Olimpijakos. Tako je ponovo obukao crveno-beli dres posle prošlosezonskog mandata u Beogradu nadajući se da će nakon sumorne sezone u Atamanovom timu dobiti veću šansu. Ipak, sada su mu stigle još lepše vesti, pošto je njegova devojka, srpska odbojkašica, Milica Tasić potpisala ugovor sa grčkom ekipom Tetida Vulas i preseliće se u istu zemlju.

Ona je ranije nosila dres Crvene zvezde i Dinama iz Bukurešta, a sada se preselila dole. Međutim, da li je razlog sportske prirode?

Republika

Foto: Starsport

Vildosa u Zvezdi

Vildosa je po dolasku u Beograd jeseni 2022. igrao verovatno najbolju košarku u svom životu. Odmah je postao ljubimac delija, a kao nagrada za sjajne partije stiglo je i MVP priznanje od Evrolige za taj mesec decembar. Posle primanja istog trofeja, krenuo je njegov sunovrat. Prvo se povredio, ali taman kada se oporavio i kada su svi očekivali da se vrati na pružanje partija sa početka, počeli su ljubavni problemi. Za vreme Kupa "Radivoja Koraća" u Nišu uhvaćen je u izlasku sa nekoliko devojaka koje su ga "na kvarno" usnimile. Taj video se vrlo brzo raširio društvenim mrežama, što je rezultiralo i time da ga žena sa kojom je do tada bio u srećnoj zajednici, Ajnara Hihon, ostavi. Od tada više nikada nije bio isti.

- Imao sam ličnih problema, bio sam tužan... Svi to znate, mnogo mi je značila... Sr***a sam prenosio na teren – svađao sam se sa svima, sa Duškom, sa saigračima, novinarima... Sada sam dobro i izvinjavam se ako sam rekao nešto bilo kome, priznao je tada Luka.

Prizivale su delije sve do kraja sezone onog pravog Vildosu, ali umesto dobrih igara, dobili su još jednu devojku, pošto je Luka odlučio da uđe u vezu sa pomenutom srpskom odbojkašicom Milicom Tasić. Usput se provlačila i neka priča o Teodori Džehverović...

Odmah posle finalne serije ABA te sezone preselio se u Panatinaikos, a već više od godinu dana sa odbojkašicom uživa u ljubavnoj romansi. Iako su mnogi mislili da to neće potrajati zbog razdvojenosti, ona mu je najverniji fan i na društvenim mrežama deli kako ga bodri na svim mečevima, urpkos slaboj sezoni. 

Sada dolazimo do dela gde je ona donela odluku da karijeru nastavi u grčkoj Tetidi, a Vildoza u Olimpijakosu. Kako nije imao veću ulogu kod Atamana, a sigurno je hteo da nastavi da igra na najvećem nivou, kao i da se ne razdvaja od svoje devojčice, vrlo moguće da je odlučio da povuče "zabranjeni" potez i ode u Pirej. Čini se da je mnogo slab na žene, ili što bi kod nas rekli "papučar". Ali, hoće li mu konačno sa nekom i u karijeri krenuti na bolje, videćemo. Samo da mu ne "pukne" i sa Milicom kad je već rešio da joj se totalno prepusti...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading