SVE JE GOTOVO - ZVEZDA ZAVRŠILA OGROMNO POJAČANJE! Evroligaš potvrdio

Autor:

Sport

20.07.2024

22:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Virtus objavio pre crveno-belih

SVE JE GOTOVO - ZVEZDA ZAVRŠILA OGROMNO POJAČANJE! Evroligaš potvrdio

Foto: Starsport

Majk Džejms i Ognjen Dobrić

Reprezentativac Srbije Ognjen Dobrić vraća se u redove Crvene zvezde nakon jednogodišnjeg boravka u italijanskom Virtusu.

Doskorašnji igrač Virtusa je sve dogovorio sa predsednikom srpskog i regionalnog šampiona Nebojšom Čovićem, pa je ostalo samo pitanje da li će gigant iz Bolonje pristati da pusti Dobrića. Sada je stigla potvrda da je i ono rešeno.

Virtus iz Bolonje je konačno objavio sastav tima za predstojeću sezonu. Među njima se nalazi 14 igrača, a mnoge (ni)je iznenadila odluka da se Ognjen Dobrić ne nalazi na spisku, dok je Vil Klajburn potvrđen kao novi član ekipe. Pre toga je i Miško Ražnatović objavio da je taj transfer gotov, pa je bilo još jasnije da će "kobra" nazad u Beograd.

Transferom Dobrića, Zvezda je zatvorila krilnu poziciju, a sada se očekuje samo dolazak igrača na poziciji četvorke kako bi se kompletirao tim za nadolazeću sezonu.

Ognjen Dobrić je prethodno igrao za Crvenu zvezdu od 2016. godine, gde je ostvario zapažene uspehe osvojivši četiri AdmiralBet ABA lige, šest titula prvaka Srbije, četiri Kupa Radivoja Koraća i jedan Superkup. Nakon toga, prešao je u Virtus, gde prošle godine nije imao značajnu minutažu. U evroligaškim utakmicama prosečno je beležio 7,2 poena, 1,9 skokova, 0,9 asistencija i 0,6 ukradenih lopti, uz indeks korisnosti 6.

Mučio je muku sa povredama, ali ukoliko ga zaobiđu nema sumnje da će biti veliko pojačanje crveno-belima koji dobro znaju njegove kvalitete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading