MUK U PARTIZANU, PA SPEKTAKL: Ostoja Mijailović najavio nešto potpuno drugačije od onog na šta su grobari navikli

Autor:

Sport

18.07.2024

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik crno-beli otvorio karte.

MUK U PARTIZANU, PA SPEKTAKL: Ostoja Mijailović najavio nešto potpuno drugačije od onog na šta su grobari navikli

Foto: ST/N. PANČIĆ

Košarkaši Partizana ući će u novu sezonu sa potpuno novim timom jer od prošlogodišnjeg Željko Obradović izgledno neće moći da računa ni na koga. Gotovo svi su otišli iz Humske, ostao je za sada samo Balša Koprivica, dok je ozvaničen dolazak samo tri pojačanja, Nilikine, Lundberga i Vanje Marinkovića. 

Međutim, u javnosti se spekuliše da su gotova stvar potpisi sa Isakom Bongom, Sterlingom Braunom, Tajrisom Džonsom,Mariom Nakićem, Vil Klajben, Arijanom Lakićem i Ajzeom Majkom, te Brendonom Dejvisom. Da je to tako između redova je potvrdio i predsednik crno-belih Ostoja Mijailović, ali ostao nedorečen i zagonetan.

Republika

Foto: Starsport

Radi se punom parom: Savić, Obradović i Mijailović

- Posle sezone za nama mi smo kao klub svesno ušli u kompletno renoviranje tima i za to ukazali puno poverenje našem sportskom sektoru. Posle objavljivanja prva tri pojačanja, Nilikine, Lundberga i Vanje Marinkovića, kao klub smo doneli odluku da od tog trenutka postupimo drugačije. Usled neverovatno velikog broja nagađanja, neproverenih informacija i tek ponekih tačnih informacija koje su se u javnosti pojavile u vezi igrača koji dolaze u Partizan, doneli smo odluku da budemo drugačiji od drugih i da svoja pojačanja objavimo pred početak priprema na potpuno drugačiji način. Biće to nesvakidašnji spoj umetnosti i sporta, ono po čemu nas širom sveta i prepoznaju. Novi spektakl u organizaciji našeg kluba i nešto što naši navijači zaslužuju. Ništa novo neću reći ako ponovim da je Partizan uvek bio avangarda i da je postavljao neke standarde koje su drugi sledili. Pogledajte samo koliko utakmica i turnira na otvorenom se sada organizuje nakon naše utakmice na Tašmajdanu. A i ove godine ćemo učiniti nešto slično, ali na drugoj lokaciji - rekao je MIjailović za Mozzart sport.

Dakle, sve će biti jasnije do početka priprema koje su zakazane za 20. avgust. To, navodi Mijailović, ne znači da sportski sektor crno-belih ne radi punom parom, neki košarkaši već su dovedeni, ali imena ne želi da im otkriva.

- U ovom trenutku, klub ima 11 novih igrača u odnosu na sezonu 2023/24. i očekujemo još nekoliko pojačanja do početka priprema. Već sada sa sigurnošću mogu da tvrdim da ćemo biti konkurentni svim timovima u Evropi i da ćemo se boriti za velike ciljeve - bio je jasan Ostoja, pa otkrio kada kreće prodaja sezonskih karata:

Republika

Foto: Starsport

Goreće opet Arena: Navijači Partizana

- Nebrojeno mnogo upita na tu temu smo dobili. Obnova starih sezonskih ulaznica će početi sredinom avgusta, dok je slobodna prodaja planirana za kraj avgusta. Samo malo strpljenja i poverenja, vraćaju se dani pobede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading