PUCA BOMBA, OBRADOVIĆU STIŽE NBA POJAČANJE: Partizan sa njim kompletira tim

Autor:

Sport

17.07.2024

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema sumnje da bi mogao da bude od velike koristi u remontovanoj ekipi crno-belih.

PUCA BOMBA, OBRADOVIĆU STIŽE NBA POJAČANJE: Partizan sa njim kompletira tim

Foto: Starsport

Talentovani košarkaš Aleksej Pokuševski, koji je nedavno dobio otkaz u NBA ligi, mogao bi da se pridruži Partizanu u narednom periodu. Doskorašnji igrač Šarlota je bio deo priprema za Olimpijske igre sa reprezentacijom Srbije kada je dobio otkaz, a sada se spekuliše da će nastaviti karijeru u redovima crno-belih pod vođstvom legendarnog Željka Obradovića.

Republika

Foto: Starsport

Aleksej Pokuševski

 

Pokuševski, koji je prošao kroz razvojni put u novosadskim klubovima pre nego što je otišao u Atinu, gde je igrao za Olimpijakos, sada se vraća u Evropu kako bi nastavio svoj košarkaški razvoj. Teška povreda koja ga je zadesila prošle godine, dok je bio član Oklahome, zaustavila je njegov napredak, te se smatra da bi povratak u Evropu u ovom trenutku bio od velike koristi za njegovu karijeru.

Pokuševski je bio deo NBA timova Minesote i Oklahome, a u proseku je beležio 7,5 poena, 4,6 skokova i 1,9 asistencija po utakmici. Mladi košarkaš nikada nije krio svoju naklonost prema Partizanu, čak je finansijski pomagao klub kada se prikupljao novac za poreski dug. Sada bi mogao da ostvari svoj san i zaigra za tim koji je oduvek podržavao.

Uprava Partizana je već ozvaničila dolazak nekoliko novih igrača, poput Vanje Marinkovića, Ifea Lundberga i Frenka Nilikine, a čekaju se i potvrde transfera nekoliko drugih košarkaša. Pridruživanje Pokuševskog ovom timu dodatno bi ojačalo sastav crno-belih i sigurno privuklo pažnju navijača.

Ako se spekulacije pokažu istinitim, dolazak Alekseja Pokuševskog mogao bi da bude veliki korak napred za Partizan, ali i za samog igrača koji bi imao priliku da nastavi svoj razvoj u poznatom okruženju. Navijači sa nestrpljenjem očekuju zvaničnu potvrdu ovog transfera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading