OGROMNO INTERESOVANJA VLADA ZA KOŠARKAŠKI KLASIK: Evo koliko košta karta za meč Srbija - SAD!

Autor:

Sport

17.07.2024

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje nas spektakl.

OGROMNO INTERESOVANJA VLADA ZA KOŠARKAŠKI KLASIK: Evo koliko košta karta za meč Srbija - SAD!

Foto: www.profimedia.rs

Danas od 18 časova, ljubitelji košarke imaće priliku da uživaju u meču između reprezentacija Srbije i Sjedinjenih Američkih Država. Ova utakmica, koja se održava u sklopu priprema za Olimpijske igre u Parizu, predstavlja pravu poslasticu za sve ljubitelje ovog sporta.

Interesovanje za ovaj meč je izuzetno veliko, a cene ulaznica za ovaj događaj variraju u zavisnosti od kategorije mesta. Kategorija 5 nudi ulaznice po ceni od oko 2.800 dinara, dok se cene za elitna mesta kreću od oko 24.700 dinara. Ovo je prilika da ljubitelji košarke rezervišu svoje mesto i budu deo ovog velikog sportskog događaja.

Kategorija 5 - oko 2.800 dinara (95 dirhama)

Kategorija 4 - oko 5.700 dinara regularna sedišta, oko 7.150 dinara mesta uz prolaz

Kategorija 3 - oko 11.500 dinara regularna, oko 13.000 dinara mesta uz prolaz

Kategorija 2 - oko 14.400 dinara regularna, oko 15.900 dinara mesta uz prolaz

Kategorija 1 - oko 23.200 dinara regularna, oko 24.700 dinara mesta uz prolaz

Ova pripremna utakmica predstavlja izazov kako za reprezentaciju Srbije, tako i za selekciju Sjedinjenih Američkih Država. S obzirom na istoriju uspeha obe reprezentacije u svetu košarke, ovaj meč privlači pažnju ljubitelja širom sveta. Očekuje se da će obe ekipe prikazati vrhunsku košarkašku igru, što dodatno povećava interesovanje za ovaj susret.

Posebno će se pamtiti onaj duel iz 2002. godine u Indijanapolisu na Svetskom prvenstvu kada je Jugolsavija pod patronatom Svetislava Pešića uspela da izbaci Amere u četvrtfinalu i na kraju osvoji titulu. Taj okršaj su mnogi nazivali finale pre finala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading