TEMA DANA! PEŠIĆ O POVREDI JOVIĆA! Evo u kakvom je stanju mladi košarkaš

Autor: Republika/A.Đ.

Sport

10.07.2024

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnoge raduje jedna informacija.

TEMA DANA! PEŠIĆ O POVREDI JOVIĆA! Evo u kakvom je stanju mladi košarkaš

Foto: Starsport

Košarkaška reprezentacija Srbije je završila prvi deo priprema za Olimpijske igre u Parizu, a selektor Svetislav Pešić je sumirao utiske dosadašnjeg dela priprema. On je istakao da je sjajni Nikola Jović počeo da trenira individualno nakon povrede, te da radi sa fizioterapeutima i timom. Iako je povreda Davidovca izazvala zabrinutost, Pešić je naglasio da je on pokazao sjajan intenzitet i da se nadaju da će uspeti da ga oporave do određenog datuma.

Nikola Jović, jedan od ključnih igrača reprezentacije Srbije, počeo je sa individualnim treninzima nakon povrede. Pešić je istakao da je Jović skinuo čizmu krajem prošle nedelje i da radi sa fizioterapeutima i timom. Iako je naglasio da nije reč o rupturi ili prelomu, Pešić je istakao da je potrebno vreme za oporavak, te da će lekari i kompletni stručni tim uložiti napore kako bi Jović bio spreman da se priključi ekipi po povratku iz Abu Dabija.

Republika

Foto: Republika.rs

 

 


Pešić je takođe govorio o povredi Davidovca, ističući da je on pokazao sjajan intenzitet tokom priprema. Iako je došlo do povrede, Pešić se nada da će stručni tim uspeti da ga oporave do određenog datuma, s obzirom na važnost koju Davidovac ima za tim na svojoj poziciji.

Praćene su izjave selektora Svetislava Pešića i preneti su najvažniji detalji iz njegovog obraćanja naciji povodom završetka prvog dela priprema reprezentacije Srbije za Olimpijske igre u Parizu. S obzirom na značaj igrača poput Nikole Jovića i Davidovca za tim, očekuje se pažljivo praćenje njihovog oporavka kako bi bili spremni za nadolazeće takmičenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading