ŠOKANTAN TRANSFER NA POMOLU! Željkov pulen OBLAČI crveno-beli dres?

Autor:

Sport

18.06.2024

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznenadna ponuda stigla na njegovu adresu.

ŠOKANTAN TRANSFER NA POMOLU! Željkov pulen OBLAČI crveno-beli dres?

Foto: Starsport

Leto je donelo velike promene u KK Partizanu, a navijači sa nestrpljenjem očekuju rešenje oko sudbine nekoliko ključnih igrača.

Nema dileme da je jedna od najaktuelnijih tema sudbina kapitena Kevina Pantera, koji se već spekuliše da bi mogao da pređe u redove Barselone. Međutim, pitanje koje intrigira mnoge jeste šta se dešava sa Pi-Džej Doužerom, koji je napustio Beograd po završetku AdmiralBet ABA lige.

Prema informacijama grčkog portala "Sportal", za Amerikanca Pi-Džeja Doužera postoji veliko interesovanje od strane Olimpijakosa iz Pireja. Iako je bilo i drugih klubova, poput Žalgirisa, koji su pokazali interesovanje za Doužera, čini se da su crveno-beli iz Grčke postali primamljivija opcija za ovog talentovanog igrača.

Republika

Foto: Starsport

Pi Džej Doužer

Pi-Džej Doužer je tokom svoje karijere u Evroligi beležio impresivan učinak, ostvarujući prosečno 9,2 poena, 3,0 skokova i 3,1 asistencija po meču. Ovi impresivni rezultati privukli su pažnju brojnih klubova, a čini se da bi grčki Olimpijakos mogao da bude sledeća stanica u karijeri ovog talentovanog igrača.

Nema sumnje da će Partizan svakako ostati bez ključnih igrača, ukoliko se spekulacije o njihovom odlasku pokažu tačnim, ali ostaje da se vidi kako će se situacija dalje razvijati.

Crno-beli su u međuvremenu gotovo završili transfer Vanje Marinkovića, pa se reprezentativac Srbije iz Baskonije vraća u klub gde je stekao igračku slavu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading