BOMBA: Partizan našao zamenu za Pantera, Grobari u transu!

Autor:

Sport

18.06.2024

21:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli vraćaju miljenika navijača.

BOMBA: Partizan našao zamenu za Pantera, Grobari u transu!

Foto: Starsport

Kevin Panter je napustio Partizan posle tri sezone, a poznati novinar Mateo Andreani tvrdi da su crno-beli već naciljali zamenu, odnosno novo pojačanje. "Parni valjak" bi da u svoje vrati Najdžela Vilijamsa-Gosa (29) kom je prvak Evrope iz 1992. godine bio prvi klub na Starom kontinentu.

Foto: Tanjug AP

 

Kao član Beograđana, Vilijams-Gos je bio MVP Kupa Radivoja Koraća 2018. godine kada je Partizan osvojio "Žućkovu levicu." Takođe, bio je najkorisniji igrač u KLS, pokupivši nagradu za najboljeg strelca i asistenta, kao i mesto u idealnoj petorci.

Nakon vremena provedenog u Partizanu, Vilijams-Gos je nastavio svoju karijeru u Olimpijakosu, a potom je imao NBA epizodu u Juti Džez, braneći boje razvojnog tima. Nakon toga, igrao je za Lokomotivu Kubanj i Real Madrid, gde je osvojio Evroligu u sezoni 2022/23.

Prema tvrdnjama Matea Andreanija, Vilijams-Gos još uvek nije odlučio svoju budućnost u Olimpijakosu, dok Partizan vreba priliku da ga vrati u Beograd. Grobari obožavaju Vilijamsa-Gosa, a i on gaji simpatije prema "parnom valjku."

Najdžel Vilijams-Gos je igrač sa bogatim iskustvom i zavidnom karijerom u evropskoj košarci. Povratak u Partizan bio bi izuzetno značajan događaj za klub i navijače, te će budućnost ovog iskusnog plejmejkera sigurno izazvati veliko interesovanje sportske javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading