GROBARI U TRANSU, PARTIZAN BLIZU BRUTALNOG POJAČANJA: Crno-beli sklapaju ozbiljan tim za narednu sezonu!

Autor:

Sport

13.06.2024

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo bi bio fanstatičan posao.

GROBARI U TRANSU, PARTIZAN BLIZU BRUTALNOG POJAČANJA: Crno-beli sklapaju ozbiljan tim za narednu sezonu!

Foto: Starsport

Košarkaški klub Partizan navodno je u pregovorima sa Čimom Monekeom, prenosi dobro obavešteni pbg news. Iskazivali su mu ljubav i navijači Crvene zvezde i Partizana, on njima uzvraćao, samim tim i potezao pojedine spekulacije, a danas, navodno, imamo nešto konkretnije informacije. Početni kontakti su već ostvareni i Čima Moneke bi mogao biti otvoren za dolazak među crno-bele.

Foto: printscreen Euroleague

Čima Moneke

 

Čak je posle duela sa Partizanom u "Areni" u minuloj sezoni favorizovao pristalice "parnog valjka", te pričao da mu je to bila najbolja atmosfera pred kojom je igrao.

- Najbolja, najbolja! Protiv Crvene zvezde je bilo dobro, ali ovo je nešto potpuno drugačije. U svakom momentu meča su bili glasni. Navijači Partizana su najbolji. Ja volim kad je ovakva atmosfera, bilo je sjajno", rekao je Moneke posle duela - govorio je Moneke.

Njega su navijači već selili u Partizan promenom njegovog kluba na Vikipediji, a on je to podelio na društvenim mrežama sa upitom: "Ko je odgovoran za ovo?". Čima Moneke ima ugovor sa Baskonijom do 2025. godine i u slučaju njegovog prelaska, Partizan bi morao da izdvoji novac za obeštećenje. Krilni centar je ove sezone prosečno beležio 13.6 poena i 6.6 skokova po meču u Evroligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading